Nova animirana serija „Princess playtime“, u produkciji nezavisnog studija za animaciju Metaxilasis iz Beograda, premijerno će biti prikazivana na nemačkom TV kanalu Fix & Foxi svake subote i nedelje od 9 časova.

Animirana serija „Princess playtime“ o maloj princezi će oduševiti svako dete predškolskog uzrasta. Zajedno sa svojim bratom, princom, i njihovim psom plave krvi Bonom, princeza pretvara prosečno popodne kod kuće u uzbudljivo putovanje kroz imaginarne svetove koje će mlade gledaoce držati prikovane za ekran. Ova 2D serija bez dijaloga je posebno kreirana za decu uzrasta od 3 do 5 godina kojoj nudi mešavinu zabave, uzbuđenja i neverovatnih avantura. Svaka epizoda je puna živopisnih animacija, privlačne muzike i sa ljubavlju izgrađenih likova koji podstiču maštu mladih gledalaca.

Kanal Fix&Foxi je dobio ime po poznatim crtanim lisicama Fix i Foxi, i emituje zabavne i edukativne programe za decu svih uzrasta i celu porodicu. Sve što se emituje je pažljivo odabrano i predstavlja edukativni sadržaj bez nasilja, koji prenosi pozitivne vrednosti. Emitovanjem „Princess Playtime“, kanal nastavlja svoju misiju obezbeđivanja kvalitetnog sadržaja prilagođenog deci.

„Oduševljeni smo što smo dodali 'Princess Playtime' u programsku šemu Fix&Foxi", rekao je Laurence Robinet, direktor za emitovanje kompanije Your Family Entertainment. „Ova ljupka nova serija na divan način kombinuje priče pune humora i važne lekcije o prijateljstvu, hrabrosti i samopouzdanju. Uvereni smo da će oduševiti i decu i roditelje.”

„Drago mi je što ova zabavna animirana serija o maloj princezi stiže do šire publike preko Fix & Foxi. Nadamo se da će gledaoci obožavati ove likove koji svakodnevno pretvara u magično. Zahvalni smo kompaniji Your Family Entertainment što će seriji omogućiti da pronađe put do još većeg broja srca. Radujemo se plodnoj saradnji.” kaže Dmitrij Gorbunov, izvršni producent i direktor studija za animaciju Metaxilasis.

Metaxilasis je studio za 2D animaciju koji pokriva ceo ciklus produkcije, sa sedištem u Beogradu. Ova kompanija proizvodi visokokvalitetne 2D animacije za međunarodno tržište, a njen glavni projekat Om Nom Stories dostigao je više od 60 milijardi pregleda na Youtubeu. Prikazuje se na preko 80 platformi širom sveta, uključujući i najprestižnije kao što su Boomerang, Netflix, Disney+ i CCTV. Metaxilasis ide dalje od zabave sa misijom da ostvari konkretan pozitivan uticaj, baveći se kroz humor značajnim pitanjima i pomažući deci da drugačije gledaju na svet. Sadržaj koji kreira Metaxilasis je osmišljen da ohrabri nove generacije da brinu o planeti i ostvaruju svoje snove, ulivajući im samopouzdanje da ostvare pozitivne promene u svom okruženju.

Bilbord Newsletter

Odabrane vesti u tvom inbox-u.

Prijava