Oglašavanje 📢

Nudimo širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za promocijom i reklamiranjem. Bez obzira da li ste pojedinac ili kompanija, naša platforma omogućava vam jednostavno i efikasno postavljanje oglasa, slanje obaveštenja i još mnogo toga.


Objavite sami

Naša platforma omogućava vam da sami postavljate svoja PR saopštenja. Jednostavno se registrujte i postavite vašu poruku sa detaljima koje želite da podelite sa našom publikom.

Slanje obaveštenja korisnicima i klijentima

Imate važne informacije koje želite da podelite sa vašim korisnicima ili klijentima? Naša platforma vam omogućava da to uradite brzo i efikasno putem personalizovanih obaveštenja.

Newsletter oglašavanje

Želite da vaša poruka dospe do šire publike? Naš newsletter oglašavanje je idealno rešenje. Oglašavajte svoje proizvode, usluge ili posebne ponude putem našeg newslettera i doprete do hiljada potencijalnih kupaca.

SEO optimizacija

Naša stručna ekipa posvećena je optimizaciji svake objave kako bi se osiguralo da se istakne u pretrazi. Naši napori za postizanje maksimalnog Google Speed Score-a od 100 osiguravaju brzo učitavanje stranica, što pruža dodatnu prednost u konkurentnom okruženju.

Baneri

Naša platforma takođe podržava oglašavanje putem banera. Postavite svoj banner na našem portalu i privucite pažnju korisnika koji posećuju našu platformu.


Ne čekajte više! Iskoristite prednosti oglašavanja na Bilbord Magazin Portalu i osigurajte da vaša poruka bude viđena od strane prave publike. Registrovani korisnici imaju pristup svim ovim uslugama i još mnogo toga. Pridružite se našoj zajednici danas i počnite sa promocijom vašeg brenda ili proizvoda na efikasan i jednostavan način!

Uslovi poslovanja
Servisi
Cene