Postanite partner Bilbord Magazina i zaradite preko 30% provizije 🤩!

Imate li svoj vlastiti poslovni krug ili saradnike? Imamo sjajnu priliku za vas da postanete partner Bilbord Magazina i zaradite 30% provizije na novom ugovoru!

Kako funkcioniše?

Postanite naš partner 😍

Bez ikakvih komplikacija i bez potrebe za registracijom, postanite naš partner tako što ćete nas kontaktirati putem e-mail-a na partner@bilbord.rs. Nakon toga, dodelićemo vam jedinstvenu kontakt e-mail adresu (ukoliko je potrebno) kako biste pratili ponude i ostvarivali kontakte.

Zaradite proviziju 💶

Svaki put kad neko iz vašeg kruga saradnika ili klijenata postane i naš klijent i odabere jedan od tipova pretplate, vi ćete zaraditi 30% od vrednosti ugovora! A to nije sve - za svaki sledeći ugovor sa novim klijentom, dobićete dodatnih 10% provizije!

Zašto sarađivati sa nama:

  • Visoka provizija: Naša proviziona struktura omogućava vam da ostvarite značajnu zaradu na svakom novom ugovoru i ponovljenim poslovima.
  • Kvalitetne usluge: Bilbord Magazin je prepoznat po visokokvalitetnom sadržaju i profesionalnom pristupu, što olakšava vašu promociju.
  • Podrška: Naš tim će vam pružiti podršku i sve potrebne informacije kako biste maksimalno iskoristili ovu priliku.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za dodatnu zaradu! Kontaktirajte nas putem partner@bilbord.rs i postanite partner Bilbord Magazina već danas!

Srdačan pozdrav,‌‌
Vaš Bilbord Magazin tim

Marketing 🎉
Oglasite se na portalu! Naša usluga uključuje vrhunsku SEO optimizaciju 🔍 koja će vam pomoći da se vaša objava rangira više u pretraživačima, kao i napredne alatke uređivanja teksta kako bi vaša objava bila jasna i koncizna. Takođe imate pristup raznim opcijama galerije 🖼️ koje će vaše postove u…