Osma sezona, u kojoj igra Korin Majsero, prikazuje se svakog ponedeljka u 20.00 od 8.jula.

Kanal DIVA najavljuje premijeru osme sezone voljene francuske kriminalističke drame, Kapetan Marlo (Capitaine Marleau). Od 8.jula, fanovi će uživati u četiri nove uzbudljive epizode koje se prikazuju svakog ponedeljka u 20.00. U ovoj sezoni, Korin Majsero (Corinne Masiero) vraća se u ulozi ekscentrične detektivke.

Osma sezona serije Kapetan Marlo sadrži sledeće epizode:

8. jul, 20.00 – Hero Malgre Lui. Kada se otkrije ubistvo u pilani u Vogezima, Marlo oseća da je to povezano sa povratkom žrtvinog rođaka, Serža, koji je upravo nasledio pilanu nakon što je 20 godina bio u egzilu u Gvajani. Ali zašto je odlučio da se uključi u posao nakon što se toliko dugo klonio ovog mesta? Što više Marlo istražuje, to više nailazi na razne prepreke koje su joj na putu pažljivo postavljali Serž i njegova majka. Koju god tajnu kriju, vrlo je verovatno da je to žrtva saznala pre nego što je umrla.

NBCUniversal, DIVA

15. jul, 20.00 – Grand Hotel.

Hotel Grand, njegova veličanstvena zgrada, njegove bašte, bazen, njegovo brižno osoblje... i njegova potpuno nova sobarica, Veronik, tj. Marlo. Policajka se infiltrirala u prestižni establišment za izuzetnu misiju: da otkrije ko preti Simonu, prilično sumnjivom biznismenu. Između osoblja i gostiju iz svih sfera života, Marlo brzo shvata da su osumnjičeni i te kako prisutni. Ko u hotelu Grand nije onaj za koga tvrde da jeste? Stvari postaju teže kada se pojavi tajanstvena vrana, pokušavajući da usmeri metak u glavu Simona.

Finalne dve epizode 8. sezone serije Kapetan Marlo emituju se 22. jula i 29. jula u 20.00.

8. sezona serije Kapetan Marlo premijerno na kanalu DIVA 8. jula, uz nove epizode ponedeljkom u 20.00.


O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Kao jedan od najvećih svetskih portfolija za zabavu, NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer isporučuje kvalitetan sadržaj i atraktivne brendove na preko 160 teritorija širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Latinske Amerike i Azijsko-pacifičkog regiona. Pružajući čitav niz zabavnih iskustava lokalnoj publici širom sveta, jedinstveni brendovi uključuju UNIVERSAL TV, SCIFI, E! Entertainment, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo i DreamWorks. Universal+ (hibridna linearna i nelinearna usluga) okuplja brendove grupacije na pridruženim platformama, nudeći korisnicima i programe uživo i širok spektar VOD sadržaja, uključujući premijere na teritoriji i boks-setove, dostupne na jednom mjstu. Aktivnosti NBCU aktivnosti van SAD-a uključuju Hayu, SVOD uslugu koja je u potpunosti dostupna na preko 45 teritorija – uključujući Veliku Britaniju, Kanadu i zemlje širom Evrope i Azije.

NBCUniversal je jedna od vodećih svetskih medijskih i entertejnment kompanija. Kreiramo sadržaj svetske klase, koji distribuiramo kroz naš portfolio filmova, televizije i striminga, i oživljavamo kroz naše tematske parkove i iskustva korisnika. Posedujemo i upravljamo vodećim brendovima za zabavu i vesti, uključujući NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports, Telemundo, NBC lokalne stanice, Bravo, USA Network i Peacock, našu vrhunsku uslugu striminga koja podržava oglase. Proizvodimo i distribuiramo premijerno snimljene zabavne programe preko Universal Filmed Entertainment Group i Universal Studio Group, i imamo svetski poznate tematske parkove i atrakcije kroz Universal Destinations & Experiences. NBCUniversal je podružnica kompanije Comcast Corporation.