Naš portal je platforma za deljenje informacija, ideja i mišljenja, te podstičemo slobodnu i otvorenu komunikaciju.

Kako bismo osigurali da naša zajednica ostane poštovana i sigurna za sve korisnike, uspostavili smo pravila u vezi objavljivanja.

Etički i moralni sadržaj

Strogo je zabranjen bilo kakav sadržaj koji promoviše ili veliča nasilje, govor mržnje, diskriminaciju ili bilo koju drugu formu neetičkog ili nemoralnog ponašanja.

Ne-politički sadržaj

Naš veb-sajt nije politički forum, te ne dozvoljavamo bilo kakve postove ili komentare koji se odnose na političke stranke, kandidate ili ideologije.

Zabranjeni sadržaj

Sledeće vrste sadržaja su zabranjene i biće uklonjene sa portala:

  • Pornografija ili seksualno eksplicitan materijal
  • Zlostavljanje ili vršenje pritiska na bilo koji način
  • Prevarantske ili lažne šeme, informacije
  • Lične informacije drugih bez njihove saglasnosti
  • Ilegalne aktivnosti
  • Tipovi objava i teme koje prethodno nisu dogovoreni

Poštovanje drugih

Korisnici moraju biti poštovani prema mišljenjima, verovanjima i pozadinama drugih. Ne tolerišemo bilo kakve objave ili komentare koji su derogatorni, uvredljivi ili diskriminatorski.

Zaštićen materijal

Korisnici ne smeju objavljivati zaštićeni materijal bez saglasnosti urednika.

Moderacija

Naši moderatori veb-sajta zadržavaju pravo da uklone bilo koji sadržaj koji krši ova pravila, a korisnici koji ih ponavljaju mogu biti zabranjeni sa veb-sajta.

Objavljivanjem na našem portalu, pristajete da se pridržavate ovih pravila i razumete da bilo kakvo kršenje može rezultirati uklanjanjem vaših objava i mogućim pravnim merama. Zahvaljujemo vam što ste deo naše zajednice i pomažete nam da održimo sigurno i poštovano okruženje za sve korisnike.

Važno

Dodatno se naglašava da je zabranjena naknadna ispravka članaka kao i njihovo brisanje bez znanja urednika. Ovo omogućava da se zadrži integritet sadržaja sajta i da se spreči manipulacija informacijama.

Neaktivan nalog

Svaki nalog koji nije aktivan duže od 30 dana, a prethodno uredništvo portala nije obavešteno o razlozima neaktivnosti, biće automatski obrisan.