Samsung je predstavio Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition, limitirano izdanje nedavno lansiranog pametnog sata. Pametni sat Astro Edition ima dizajn inspirisan astrolabom na obrubi. Astrolab je drevni instrument koji je pomagao naučnicima i putnicima da prate vreme i pronađu put tokom putovanja.

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition će biti dostupan na području MENA (Srednji istok i Severna Afrika). To je omaž kompanije Samsung nasleđu inovativnih i naučnih doprinosa regije u astronomiji, matematici i vremenu. Ovo limitirano izdanje pametnog sata biće dostupno u Bahreinu, Egiptu, Iraku, Jordanu, Kuvajtu, Maroku, Omanu, Kataru, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Turskoj.

Samsung Galaxy Watch

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition dolazi u samo jednoj veličini (47mm) i ima "Astro Bezel" koji prikazuje sazvežđa, zvezde i druge svemirske objekte. Samsung je takođe dodao karakteristike inspirisane astrolabom u softveru pametnog sata, uključujući komplikaciju kompasa na brojčaniku i faze meseca/sunca. Sat omogućava korisnicima da prate kretanja sunca i meseca direktno sa svog zgloba, zahvaljujući ekskluzivnom licu sata.

Samsung Galaxy Watch

Samsung navodi da Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition dolazi sa ekskluzivnom ponudom koja uključuje dodatni pamučni kaiš, Astro Edition kolekcionarske predmete i pristup Samsungovoj VIP ekskluzivnoj prodavnici promocija. Iako kompanija još uvek nije objavila cenu pametnog sata, biće dostupan na Samsung.com od 2. avgusta 2023. godine.

Tehnologija - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉