Pretpremijerno prikazivanje blokbastera „Godzila x Kong: Novo carstvo“ zakazano je za 27. mart 2024. u CineStar bioskopima (Beograd - Ada Mall, Novi Sad – Big, Pančevo – Big, Zrenjanin – Big) uz CineFan događaj na kome će najsrećniji posetioci dobiti na poklon originalni plakat. Film se prikazuje u okviru najboljih bioskopskih formata: 4DX, eXtreme i RealD 3D.

Bioskopski spektakl „Godzila x Kong: Novo carstvo“ produbiće istoriju ovih titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja. Epska bitka se nastavlja dok Studio Monsterverse i Legendary donose eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, rizikujući njihovo sopstveno postojanje, ali i naše.

„Godzila x Kong: Novo carstvo“ dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla da se oblikuju ova neverovatna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom.

U filmu igraju Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, od kojih Hall, Henry i Hottle ponavljaju svoje uloge iz prethodnog filma „Godzila protiv Konga“ (2021).

Više detalja na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinefan-godzila-x-kong-novo-carstvo/7186