Proleće je pravo vreme za dobar ženski provod i veče za pamćenje, a to se garantuje uz CineLady događaj u CineStaru, 24. aprila od 20 časova, kada posetioci u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Zrenjaninu (BIG) i Pančevu (BIG) dobijaju priliku da “zakorače” na teniski teren kroz romantičnu dramu “Rivali. Ovo je kinematografsko remek-delo koje predstavlja Zendeju u njenoj najintenzivnijoj ulozi do sada. CineLady je već tradicionalno idealna prilika da se okupi društvo i uživa na pretpremijernoj projekciji, uz piće dobrodošlice i poklone za najsrećnije, a darodavci su ovoga puta: Bioderma, Vinarija Čoka, Borboleta i Dr Jovana Dedović.

“Rivali” je intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom režisera Luke Gvadanjina (Suspiria, Zovi me svojim imenom). Gledaoce će očarati priča o pobedi, gubitku, strasti i sportu uz jednu fatalnu ženu i dva muškarca.

Zendeja je Taši Dankan, bivše tenisko čudo od deteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena likovima prepliće zamršenu priču o ljubavi kroz ljubavni trougao, kontroli i takmičenju koja će sve ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendeje. Njena interpretacija oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i istaknutim trenucima, drži u iščekivanju do samog kraja.

Uz elektronski singl Trenta Reznora “Rivali” koji “zapalio” jedan od najpoznatjih svetskih festivala Koačela, film “Rivali” je I poslastica za uši podjednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novi nivo filmske estetike. “Rivali”, u distribuciji Blitza, definitivno je više od sportskog filma – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, to je i film o kom će svi pričati.

Zendeja je upravo na svetskoj promociji filma prisutna na premijerama uvek u belom “dress kodu” koji savršeno pristaje uz temu filma, tako da je ovo i idelana prilika za sve posetiteljke da dođu na CineLady projekcije obučene u svoju najbolju verziju outfita tennis white – teniska bela.

Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu cinestarcinemas.rs.

Facebook: @cinestarcinemas.rs
Instagram: @cinestarcinemas_rs
TikTok: @cinestarcinemas
YouTube: CineStar Cinemas RS