Prvi nastavak nove HBO Original mini serije „Režim“ (The Regime), s dobitnicom Oskara Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, od danas je dostupan na HBO Max striming platformi, dok će nove epizode u ponudu dolaziti ponedeljkom.

Photo: HBO Max promo

OD IZVRŠNIH PRODUCENATA SERIJE „NASLEDNICI“

Ova crnohumorna i politički intrigantna mini serija, s dobitnicom Oskara i Emija Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, prati godinu unutar savremenog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Vođa fiktivne nacije u „Srednjoj Evropi“, kancelarka Elena Vernham, nije dugo napuštala palatu i postajala je sve paranoičnija i nestabilnija. Dok tuguje zbog gubitka oca i gradi političko partnerstvo s SAD-om, Elena pronalazi pouzdanog saradnika u Herbertu Zubaku (Matias Šoenarts), nestabilnom vojniku koji je učestvovao u smrtonosnom rudarskom protestu. Dok njen suprug, savetnici i kućno osoblje sa mešavinom zbunjenosti i užasa posmatraju Zubakov uticaj na kancelarku i geopolitiku, Elenini pokušaji da projektuje moć na svetsku pozornicu dovode do raspada i palate i zemlje oko nje.

U seriji glume Kejt Vinslet, Matias Šoenarts, Gion Galien, Andrea Rajsenborou, Marta Plimpton i Hju Grant. Izvršni producenti su Vil Trejsi, koji je ujedno i autor i scenarista, Frenk Rič, Trejsi Sivord, Kejt Vinslet, Steven Fris i Džesika Hobs. Reditelji su Stiven Fris i Džesika Hobs, a scenaristi su Set Rajs, Sara DeLape, Gari Stejngart, Džen Spajra i Džuli Viner.