Jul na kanalu E! donosi raznovrstan program namenjen svim ukusima, a posebno se izdvajaju E! Lympics, Celebrities Only, Watch What Happens Live i E! News.

E! Lympics ponedeljkom u 19.00 ( 1, 8, 15, 22, 29. jula ) - Publiku na kanalu E! očekuje četiri seta najboljeg E! sadržaja: Botched, Keeping Up With the Kardashians, Celebrity Prank Wars, Celebrity Game Face, House of Villains, Celebrity Beef, Overserved with Lisa Vanderpump, Hollywood Medium. Program namenjen za sve koji žele da se odmore od sportskog sadržaja.

Celebrities Only emituje se nedeljom u 23.00 - Emisija na kalanu E! koja omogućuje da pogledate koje glumice su bile otvorene oko svog gubitka kose, koji modeli su započeli dobrotvornu akciju, a koji modeli su sa linijom kupaćih kostima i druge otkrivajuće liste.

Watch What Happens Live nastavlja se od ponedeljka do petka u ponoć. Žive debate o temama od mode do naslova o poznatim ličnostima, gosti iz sveta zabave, politike i pop kulture u interaktivnom tok šou program domaćina Endija Koena.

E! News od utorka do petka u 00.30 - U ovim posebnim vestima zavirite iza kulisa, dok E! donosi miks koji morate videti a koji sadrži sve najnovije vesti o slavnim ličnostima, vesti iz sveta zabave i tračeve o slavnim ličnostima.