One&Only Aesthesis je zaista oaza na atinskoj rivijeri. Čisti luksuz se spaja sa povezanošću sa prirodom u istorijskom okruženju. Obalno područje južno od Atine okružuje odmaralište mirisnim poljima lavande, zelenim šumama i obiljem sunčevih zraka.

Sobe, bungalovi, rezidencije i vile pružaju puno privatnosti i delimično zadivljujuće lepe poglede na sjajni Saronički zaliv. Sve smeštajne jedinice su opremljene i dizajnirane u svetlim, prirodnim tonovima, a prostorije su obasjane dnevnim svetlom kroz velike staklene površine. Kulinarika One&Only Aesthesis vodi vas u vremenski neodoljiv svet grčke i mediteranske kuhinje

Ovde se na kreativno postavljenim tanjirima nalaze zrelo voće i povrće sa juga Atine, sveža morska hrana ili lokalno nabavljeno visokokvalitetno meso. Kako biste uravnotežili uživanje u ukusnoj hrani, fitness centar vas poziva na znojave treninge, a staze oko hotela na avanturističke trkačke krugove.

Sobe, bungalovi, rezidencije i vile One&Only Aesthesis-a su prelepi, uređeni u svetlim bojama i prirodnim materijalima. Gosti mogu očekivati čisti luksuz na najvišem nivou. Dodatno, uživaju u sledećim pogodnostima: besplatan WiFi, televizor sa ravnim ekranom Smart-TV i minibar.

Ako želite da uživate u opuštajućem odmoru, ekskluzivni plažni klub s luksuznim kabinama i izvanrednim restoranom je na raspolaganju.

One&Only Aesthesis

Možete uživati s osvežavajućim pićem u ruci uz pogled na azurno sredozemno more. Takođe, u One&Only Aesthesis možete pronaći renomirani Chenot Spa. Ovde ćete uživati u prvoklasnim tretmanima koji su savršeno prilagođeni vašim potrebama od strane profesionalaca.

Ovo jedinstveno odmaralište pruža vam potpuno luksuzno iskustvo na svim nivoima.

Putovanja - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉