Jose M Ramos predstavlja dobitnika Grand prija CPHG za 2023

Stefan Milenković i Aleksandra Duende - prvi ambasadori brenda Raymond Weil za Srbiju!

Gost Beograda sledeće nedelje biće predstavnik čuvene kuće Raymond Weil. dobitnik najprestižnije nagrade za ručne satove CPHG 2023 (Grand Prix de l’Horlogerie de Genève) - Jose Maria Ramos.

Tim povodom, pod sloganom ’’Tango sa vremenom’’ u ponedeljak, 4. marta u prostoru Pavillion Socila Club na Dorćolu, biće predstavljeni novi modeli satova brenda Raymond Weil, pod nizvom Millesime Small Second.

Gospodin Jose M Ramos Amatriain, direktor razvoja poslovanja kompanije Raymond Weil – član porodice Weil , biće specijalni gost, a ujedno i domaćin cele večeri.

Kolekcija Millesime predstavlja pravi dragulj i senzaciju za sve ljubitelje satova. Upravo ova kolekcija je dobitnik Gran Prija 2023 za najinovativniji model švajcarskog horološkog udruženja iz Ženeve. U pitanju je najprestižnije priznanje u svetu horologije. Žiri za ovu nagradu činilo je čak 850 najvećih svetskih eksperata za časovničarstvo.

Na događaju u Beogradu biće predstavljeni ambasadori brenda za Srbiju, Aleksandra Duende, DJ i dizajnerka nakita i odeće i Stefan Milenković – naš istaknuti violinista i profesor na novosadskoj Muzičkoj akademiji.

Ambasadori će svojim prisustvom uveličati ceo događaj, ali će učestvovati i u samom programu.

RAYMOND WEIL jedan je od vodećih, tradicionalnih luksuznih švajcarskih brendova poznat po svojim skupocenim, elegantnim i vanvremenskim meračima vremena. Brend je jedinstven po tome što se i dalje nalazi u porodičnom vlasništvu i što kompaniju danas vodi treća generacija porodice osnivača. Osnivač brenda, gospodin Weil je bio školovani klasični muzičar, veliki zaljubljenik u umetnost i ta neraskidiva veza muzike, ritma i vremena svojstvena je brendu od prvih dana do danas. Od naziva kolekcija Tokata, Sonata, Tango, pa do jedinstvene simfonije vrhunskog kvaliteta i dizajna. Otuda i inspiracija za naziv i karakter cele večeri u Beogradu.

Domaćin i organizator ovog događaja je kompanija BOMAR, vodeći brend lepih satova i nakita na našem tržištu.

www.raymond-weil.com