Kosa, kao simbol ženstvenosti i senzualnosti, je savršen način za ispoljavanje naše unutrašnje snage. Upravo ovu snažnu poruku šalje Kérastase, vodeći globalni profesionalni brend za negu kose. Tim povodom, sinoć je u Beogradu održan ekskluzivan događaj koji je sjedinio negu, nauku i luksuz, kroz predstavljanje nove Premiére linije, a prikazom na Kuli Beograd, brend je poručio da je moguće da svako otkrije kosu u premijernom stanju.

Na događaju su zablistale mnogobrojne dame sa javne scene, među kojima je glumica i pevačica Jelena Gavrilović, a ujedno i moderatorka programa, manekenka Danijela Dimitrovska, glumica Tamara Dragičević, javna ličnost i vlasnica jednog od Kérastase frizerskih salona Snežana Borjan, lifestyle blogerke Ena Luna, Nataša Pejašinović, Anna Lazarević i druge. Zvanice, među kojima su se našli mediji i vlasnici eminentnih Kérastase frizerskih salona, su imale priliku da se upoznaju sa novim patentom ovog čuvenog brenda i linijom Premiére koja kosi vraća originalan izgled i čini je 99 odsto snažnijom*.

,,Kérastase je oduvek bio pionir kada je reč o budućnosti nege kose, zbog čega mi je izuzetna čast što sam deo ovog brenda, koji neprekidno radi na inovacijama. Zbog posvećenosti, brend je nakon nekoliko godina istraživanja razvio revolucionarni patent koji kosi vraća 99 odsto snage i prvobitan sjaj, jer je naša misija, pored nege kose, da doprinesemo u podizanju samopouzdanja žena širom sveta‘’, izjavio je Hovig Etoyan, profesionalni globalni ambasador brenda Kérastase.

MOĆNA SINERGIJA SASTOJAKA

Tokom edukativnog dela programa, predstavnici brenda su objasnili da je voda dobra za naše telo, ali ne toliko dobra za kosu. Visok sadržaj kalcijuma u vodi koju koristimo za kupanje i pranje kose može dovesti do trajnog oštećenja, a što pokazuje najnovije istraživanje da je 85 odsto žena u našem regionu zabrinuto zbog oštećenja kose, dok 90 odsto njih traži rešenje protiv oštećenja kose. Osluškujući klijente, kreirana je Premiére linija čiji sastojci predstavljaju sinergiju limunske kiseline koja se bori protiv viška kalcijuma, kao i obnavljajućeg glicina, koji zajedno čine 8 odsto čistih aktivnih sastojaka koji uklanjaju spoljašnja i površinska oštećenja, vraćajući kosi 99 odsto snage.

TVOJA PREMIÈRE RUTINA U 6 KORAKA

1. Predtretman

Predtretman za uklanjanje viška kalcijuma pre šamponiranja za sve tipove oštećene kose pomaže kod smanjenja trajnih oštećenja. Prodire duboko u vlakna kose i pomaže u sprečavanju nakupljanja kalcijuma. Povezuje prekinute veze između keratinskih lanaca. Kosa je snažnija, blistavija i zdravija.

2. Kupka

Obnavljajuća kupka za uklanjanje viška kalcijuma sadrži formulu bez sulfata za nežno čišćenje vlasišta i kose, pomaže u otklanjanju viška kalcijuma kao i u neutralisanju lomljenja i oštećenja.

3. Nega za tanku dlaku

Regenerator, namenjen za tanku dlaku, trenutačno vraća vlagu i fluidnost i neutralizuje krutost kose. Kosa je jača, otporna na oštećenja, sjajnija i nežnija.

4. Maska za deblju do srednju dlaku

Obnavljajuća maska protiv pucanja kose za deblju do srednju dlaku popravlja i obnavlja unutrašnju snagu kose, podstiče oporavak nakon tretiranja i štiti kosu od lomljenja. Za jaku i blistavu kosu zdravog izgleda.

5. Serum za termičku zaštitu

Obnavljajući serum za zaštitu kose od toplotnog uređaja namenjen za sve tipove kose. Ovaj proizvod odbija vlagu, dubinski neguje i sprečava kovrdžanje. Ispunjava površinu vlakana materijom kako bi stvorio mekšu i glatku kosu. Štiti od oštećenja i toplote do 230°C*.

6. Ulje za stajling

Intenzivno obnavljajuće ulje za sjaj kose namenjeno gušćoj kosi, neutrališe upornu isušenost uzrokovanu oštećenjem, a njegovo dejstvo sprečava ispucalost krajeva.

Sa lansiranjem Premiére linije, moto brenda ,,ODVAŽI SE, NEGU PREPUSTI NAMA’’ nikada nije bio istinitiji. Vreme je da probudite unutrašnju snagu i osetite lepotu koja leži u vama.

Novu Premiére liniju je moguće pronaći u svim Kérastase frizerskim salonima u Srbiji.

*Instrumentalni test nakon: samo seruma/samo ulja/predtretman + kupka +nega / kupka + nega.