Početkom maja Milano je bio domaćin ekskluzivnog Replay putovanja za dugogodišnje ljubitelje brenda, stiliste i influensere iz celog regiona.

Anastasija Grujić, Danilo Badnjar Choda, Ena Čubrilo (Ena Luna), Miloš Đokić, Matija Lazarević, Sandi Hadžić, Mirza Mustafagić, Emina Tsiligrkou, Filip Petrović, Jelena Đorđević, Marija Ilijev, Sarah Beriša i Drini Zeqo posetili su showroom poznatog italijanskog brenda, gde su imali priliku da razmene utiske sa globalnim kreativnim timom o kolekciji za proleće/leto 2024.

Putovanje je bilo prožeto kvalitetnim druženjem i upečatljivim modnim momentima, dok su influenseri prikazali svoje outfite ispred veličanstvenog Duomo di Milano.

Italijanski modni brend Replay više od tri decenije diktira trendove u svetu denima. Filozofija brenda je zasnovana na inovativnom stilu, vrhunskom kvalitetu i karakterističnom italijanskom dizajnu. Kolekcija za proleće i leto 2024. nudi komade koji su večiti klasici, obogaćeni upečatljivim printovima i specifičnim krojevima koji su neizostavni element svokog outfita za topliji period.

Replay asortiman možete da pronađete u svim Replay i Fashion&Friends prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.