Ležerni stilovi, nenadmašna udobnost i kvalitet u kombinaciji sa mnoštvom boja i raznolikim printovima, predstavljaju glavne adute brenda UGG®, koji bez sumnje vladaju i ovom modnom sezonom.

Venture Daze muške papuče Slide It muške papučeCallie ženske papuče Ashton Slide ženske papuče

Osnovan 1978. godine od strane australijskog surfera na obali Kalifornije, globalni lifestyle brend UGG® je u okviru kolekcije za proleće i leto 2024. predstavio modele koji ne samo da osvajaju svojim praktičnim dizajnom, već i podstiču osećaj slobode i spremnost na istraživanje nepoznatog.

Ashton Ankle kožne sandale Aubrey kožne sandale Cora kožne sandale

Od super laganih i vodootpornih rupičastih papuča, do kožnih sandala i plitkih patika, svaki komad iz nove kolekcije donosi savršen spoj udobnosti i stila.

Modele odlikuju pažljivo odabrani i prozračni materijali, dok podesivi kaiševi, elegantni detalji, neutralni tonovi i upečatljivi printovi čine ove sandale, papuče i patike idealnim izborom za celodnevno nošenje tokom toplih meseci.

South Bay Low muške crne patike South Bay Low muške bele patike Ženske plitke kožne patike

Letnju kolekciju brenda UGG® možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu i Nišu, onlajn šopu fashionandfriends.com, kao i na istoimenoj aplikaciji.