Naša glumica Jelena Gavrilović bila je među zvanicama dodele filmskih nagrada u Londonu, održane 3. jula 2024, National Film Awards UK, povodom nominacije britanskog filma “Gassed Up” za najbolji triler, u kome Jelena igra jednu od uloga. Film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA.

Na dodeli nagrada Jelena je nosila kreaciju brenda sa naših prostora - Elysian dizajnera Armina Hodžića, uz stajling Vesne Jerković. Pored naše glumice na dodeli su bili, između ostalih, Sajmon Le Bon, Lulu, a među nagrađenima su bili Entoni Hopkins i Džoni Dep.

„Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=4nl7C2yw-xA
Instagram profil Jelene Gavrilović: https://www.instagram.com/jelenagavrilovicofficial/