Godišnjica braka je poseban trenutak koji zaslužuje da bude proslavljen na poseban način. Ako želite iznenaditi vašeg voljenog supružnika, izbor pravog poklona je ključan.

Ovde vam predstavljamo top 5 najboljih poklona za godišnjicu braka, koji će sigurno obradovati vašeg partnera.

#1 Unikatni komadi nakita - evergreen poklon

Nakit je simbol ljubavi i pažnje i idealan je poklon za žene. Ima dugu tradiciju kao poklon za posebne prilike, pa tako i za godišnjicu braka.

Učinite godišnjicu specijalnom tako što ćete iznenaditi svoju lepšu polovinu nekim specifičnim komadom nakita, kao što su na primer biserne minđuše, elegantna narukvica izrađena od belog zlata ili prsten koji simbolizuje snagu vašeg braka.

Uživajte u osmehu koji će vaš poklon izazvati i stvorite nezaboravan trenutak u knjizi uspomena.

Obratite pažnju na to da nakit koji izaberete bude u skladu sa potrebama i stilom vaše izabranice.

#2 Romantično putovanje - beg od realnosti

Ništa ne može stvoriti lepše i draže uspomene nego intimno putovanje sa vama najdražom osobom. Odaberite neku čarobnu lokaciju za koju znate da će oduševiti vašeg partnera.

Iznenadite ih vikendom u luksuznom letovalištu ili udobnoj kolibi sa pogledom na zadivljujuće pejzaže. Uživajte u tretmanima u spa centru, večerama uz sveće i romantičnim šetnjama po plaži.

Neke od zemalja najpoznatijih po tome što ih konstantno posećuju parovi su Italija i Španija i ove opcije su topla preporuka.

Ovi intimni trenuci gde ste sami sa svojim partnerom unapređuju vaš odnos i dodatno vas zbližavaju. Izolujte se od brzog života i svakodnevnih obaveza i dajte sebi mogućnost da se zaljubite još više.

#3 Personalizovani poklon - uložite trud

Ova vrsta poklona je savršen način da partneru pokažete da nije sve u materijalnom i iskažete svoju ljubav i pažnju na kreativan način.

Daćemo vam nekoliko ideja za personalizovane poklone koji će sigurno obradovati svakoga ko ih dobije:

  • Foto album sa vašim slikama - ovo je verovatno prva stvar koja nam svima padne na pamet kada pomislimo na ovaj stil poklona. Album sa slikama nikad neće izaći iz mode i divan je način da pokažete partneru koliko ga volite i koliko su vam sva vaša zajednička iskustva važna. Slobodno budite kreatvini, dodajte i mutne slike na kojima se glupirate - tako će doživljaj biti još ličniji. Možete napisati po jednu rečenicu iznad svake slike kao asocijaciju na to šta je ona zabeležila.
  • Šolja sa slikom - kao i album ovo je takođe poklon sa kojim ne možete pogrešiti. Možete, na primer, na jednu stranu šolje staviti sliku sa vaše svadbe, a na drugu neku skorašnju. Tako ćete naglasiti da godine nisu faktor kada se radi o snazi vaše veze.
  • Ispišite zašto ih volite - ovo je veoma romantičan poklon i može se sprovesti na više načina. Možete ispisat i iscrtati uspomene i nežne reči u svesci koju ćete ukrasiti i dati partneru. Druga opcija je da ispišete na papiriće mnogobrojne razloge zašto volite vašeg partnera, te papiriće stavite u rukom ukrašenu teglu i to im date kao poklon.

Koji god od predloga da izaberete, ulepšaćete dan vašem partneru i stavićete im do znanja koliko vam znači.

#4 Luksuzna večera u restoranu

Svima je ponekad potreban predah od užurbanog tempa života i konstantnih stresova. Koji je bolji povod da malo predahnete i uživate sa partnerom nego godišnjica braka?

Stvorite romantičnu atmosferu tako što ćete vašem partneru priuštiti izuzetno iskustvo u restoranu. Izađite na neko mesto gde do sada niste bili. Izdvojite vreme za pronalazak savršene lokacije i iznenadite vašeg partnera magičnom večerom.

Sa druge strane, pokušajte da se setite da li je u skorije vreme vaš partner pominjao neko posebno mesto i ukoliko jeste odvedite ih tamo. Ovo će im biti indikator da ih slušate i trudite se da ispunite njihove želje kada god ste u mogućnosti.

#5 Avanturistička iskustva

Za parove koji traže uzbuđenje, avanturističko iskustvo je odličan način da proslave svoju godišnjicu braka. Za ovu opciju se uglavnom opredeljuju mlađi parovi i idealan je poklon za njih.

Bilo da se radi o vožnji balonom iznad slikovitih pejzaža, ronjenju u kristalno čistim vodama ili skakanju padobranom u tandemu, ove aktivnosti koje izazivaju skok adrenalina stvoriće večnu vezu i priču koju ćete prepričavati godinama.

Proslavite izdržljivost vaše veze kroz zajednički izalazak iz “zone komfora”.

Pokloni su sastavni deo svakog odnosa, a pogotovo braka i zato se potrudite da ih što bolje odaberete.

Od elegancije nakita do uzbudljivosti avanturističkih iskustava, svaka od ovih pet ideja zasigurno će zauzeti srce vašeg partnera. Ali zapamtite, najbolji poklon koji možete pružiti je vaše vreme, ljubav i posvećenost.