Renntech je od kupea sa četvoro vrata - AMG GT63 napravili pravu uličnu raketu. Ispod haube se krije skoro dvostruko veća snaga od one koju isporučuje serijski automobil.

Posle instalacije kompletnog paketa promena, atraktivni četvorovratni kupe dobio je pod haubom 1.196 konjskih snaga i maksimalni obrtni moment od 1.257 Nm. Ovo su podaci dobijeni koriščenjem 100-oktanskog goriva. Ukoliko se u rezervoar naspe gorivo od 93 oktana, snaga motora iznosi 965 konjskih snaga, a maksimalni obrtni moment 1.243 Nm.

Renntech

Pod haubom se nalazi mnogo novih delova na V8 Bi-turbo motoru, kao i potpuno nova mapa. Na izduvni sistem je intaliran katalizator sa 200 ćelija sa sistemom za ubrzavanje izduvnih gasova. Rezultat je ubrzanje iz mesta do 96 km/h za samo 2,44 sekunde, a 160 km/h postiže za samo 5,5 sekundi. Sprint od četvrt milje uspeva da savlada za 9,9 sekundi.

Renntech

Polja je automobil doboo atraktivni Bodykit od karbonskih vlakana. Nove su i felne prečnika 20 inča napred i 21 inč pozadi. Izbor pneumatika je pao na Micheliny Pilot Sport 4S. Cena modifikacija iznosi oko 90.000 evra, ali imajte u vidu da na ovu sumu morate da dodate vrednost serijskog autombila.

VW ID.7: Visoki zahtevi
Niz brojeva se nedavno veselo popunio kod VW-a. ID.3 je započeo 2020. kao predstavnik Golfa i dobio svoj prvi redizajn. ID.4 i njegov Coupe odjeljak ID.5 su SUV-ovi veličine Tiguan-a, prikladni za obitelj, a ID.6 je njihova duguljasta verzija za Kinu. Nedavno je ID.2all otkriven

automagazin.rs