David Beckham je bivša fudbalska superzvezda sa odličnim umećem šutiranja, ali i odličnim ukusom za modu. On je, zajedno sa stručnjacima u kompaniji Maserati, kreirao dve specijalne boje karoserije.

Boje su inspirisane sa dva izuzetna modela iz istorije Maseratija. Fuoriserie Essentials - tako se zove program, čiji je deo ambasador marke Maserati. Dve boje karoserije u specifičnoj kombinaciji sa enterijerom, dostupne su za superautomobil MC20 i sportski crossover Grecale.

Maserati

Prva boja se zove Night Interaction a druga Verde Royale. Prva je plava, a druga zelena. Prva boja je inspirisana modelom Ghibli iz 1967. godine i dolazi u kombinaciji sa smeđom kožom na sedištima. Zelena boja je inspirisana modelom Maserati Quattroporte Royale iz 1986. godine, koji je proizveden u samo 51 primerak.

Da bi zainteresovani za Beckhamove boje još više bili posebni, oba modela u ovim bojama dobiće i metalnu plaketu, kojom se obeležava saradnja sa popularnim fudbalerom i manekenom.

Novi GIS portal Puteva Srbije
Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je u skladu sa najsavremenijim tehničkim dostignućima omogućilo javnosti pristup GIS portalu Puteva Srbije na internet prezentaciji, putem kog se mogu pregledati različiti geoprostorni podaci o mreži državnih puteva kao i saobraćajno tehnički podaci o putu. Geoinform…

automagazin.rs