SL63 Big Sur je ofarban u boji nazvanoj Orange Flame Metallic iz Manufaktur palete, a ova nijansa takođe se pojavljuje u kabini na centralnoj konzoli i drugim ukrasnim detaljima. Ova posebna nijansa narandžaste boje navodno ima za cilj da dočara zalaske sunca na Big Suru.

Mercedes je takođe dodao dodatni AMG emblem, uvezene AMG logotipe na podnim prostirkama i natpis "Manufaktur" na poklopcu pregrade za odlaganje na centralnoj konzoli. Crna nappa kožna presvlaka ima narandžaste kontrastne šavove i šareni dijamantski uzorak.

Mercedes-AMG

Nema mehaničkih unapređenja za SL63 sa 577 konjskih snaga, 4.0-litarskim twin-turbo V-8 motorom, pogonom na sve točkove i devetostepenim automatskim menjačem, ali Big Sur dolazi potpuno opremljen. Standardna oprema uključuje sistem za podizanje prednje osovine, 21-inčne točkove, paket Dynamic Plus, Active Ride Control vešanje i nadograđeni Burmester ozvučenje.

Mercedes-AMG

AMG još uvek nije saopštio tačan broj Big Sur izdanja koje će proizvesti, i takođe još uvek ne znamo cenu - ali pretpostavite negde oko 200.000 dolara. Ako vam se ova kombinacija boja ne dopada baš potpuno, AMG SL za 2024. godinu će ponuditi tri nova Manufaktur boje za farbanje i dve nove opcije za unutrašnjost od kože.

Vozila - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉