Nataša Mihajlović, jedna od istaknutih članica popularne grupe Frajle, kročila je na put solo karijere, otkrivajući novu dimenziju svojih izvanrednih glasovnih sposobnosti. Juče je objavila akustičnu verziju svog prvog singla "Stranac", osvajajući srca slušalaca svojom emotivnom interpretacijom i izvanrednim vokalnim talentom.

Ova pesma, koja je već postala omiljena među ljubiteljima pop muzike, predstavlja savršen spoj Natašinog prepoznatljivog glasa i intimne atmosfere akustičnog aranžmana. Melodija lagano klizi kroz stihove, dok Natašin glas nosi dubinu emocija i iskrenosti.

"Stranac" u akustičnom izdanju postaje simbol ove opuštajuće nedelje, pružajući slušaocima trenutke introspekcije i relaksacije. Natašina interpretacija ove pesme dodatno naglašava njen talenat i muzičku senzibilnost, čineći je neodoljivom za ponovno slušanje.

Nataša Mihajlović je svojom solo karijerom pokazala da je spremna da istražuje nove muzičke horizonte, zadržavajući istovremeno autentičnost i dubinu koja je karakteristična za njen rad. Njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju nove pesme i nastupe, dok se muzički svet priprema da doživi još jedan talas njenog izvanrednog talenta."Predstavljam vam akustičnu bajku, "Stranca" u novom ruhu. Vokal je nežno zagrljen gitarom i klavirom, a emocija u interpretaciji gađa direktno u dušu. Uživajte u novom "Strancu" i ovom senzualnom videu", rekla je Nataša o akustičnoj verziji singla.

https://youtu.be/64RzKke1NM0?si=ZRxQotbJR5_4JRZF