Ove nedelje na našem repertoaru možete pronaći sledeće nove naslove:

„TAROT“ –  Kada grupa prijatelja prekrši pravila čitanja tarota – nikad ne koristi tuđi špil – nesvesno oslobode veliko zlo zarobljeno unutar ukletih karata. Jedan po jedan, suočavaju se licem u lice sa sudbinom, boreći se protiv smrti i bežeći od budućnosti koja im je prorečena čitanjem tarot karata.

Trejler:  https://youtu.be/vLNvNn4T7Ak

„SUNCE BUDUĆNOSTI“ *–   Reditelj se bori sa svojim odnosom sa porodicom i svojim najnovijim filmom o invaziji SSSR-a na Mađarsku 1956. godine i uticaju invazije na Komunističku partiju Italije.

Trejler: https://youtu.be/MgETQF4J2OA

 „ZAUVEK“* –   Mladi aktivista protiv klimatskih promena Elias zaljubljuje se u zadivljujuću pevačicu Anitu. Ali kada se javi mogućnost da se pridruži misiji koja istražuje opasan fenomen klimatskih promena – misterioznu pukotinu na okeanskom dnu – on bira karijeru umesto ljubavi. Godinama kasnije, tokom misije on doživljava viziju svog života - onakvog kakav je mogao da bude da je napravio drugačiji izbor i njegova nova opsesija postaje povraćaj nekadašnjeg života i ljubavi.

Trejler:  https://youtu.be/Xlv_y6Qf3hU

 „IZMIŠLJENI PRIJATELJI“ -   Od scenariste i reditelja Džona Krasinskog, film IZMIŠLJENI PRIJATELJI govori o devojčici koja otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje - i šta radi sa tom supermoći - dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom decom.

U filmu glume Rajan Renolds, Džon Krasinski, Kejli Fleming, Fiona Šo, a čudesnim jedinstvenim likovima koji odražavaju neverovatnu moć dečje mašte glasove pozajmljuju Fibi Voler-Bridž, Luis Goset Džunior, Stiv Karel i mnogi drugi.

Trejler:  https://youtu.be/tA7GaWJheE0

 „BACK TO BLACK“ –  Izvanredna priča o Ejmi Vajnhaus, od početka karijere do revolucionarnog studijskog albuma BACK TO BLACK. Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena.

Trejler:  https://youtu.be/H0nllapdZYk             


Samo u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu                                                                                                                

U sredu, 9. maja, očekuje vas specijalna projekcija horor filma „Tarot: Karta smrti“ od 20 časova, a za sve ljubitelje horora, Cineplexx ima uzbudljivo iznenađenje! Pridružite nam se na specijalnom Horror Night događaju, 9. maja od 19 časova. Cineplexx bioskopi pripremili su posebne poklone za najsrećnije posetioce – setove Tarot karata. Takođe, korisnici naše bonus kartice će dobiti dodatnih 1000 bodova za svoje naredne posete. Osim toga, naši gledaoci u beogradskim bioskopima imaće priliku i da dobiju i autentično čitanje Tarot karata, kao i priliku da budu jedni od najsrećnijih koji će dobiti popust za Witch bar. Pridružite nam se na ovoj filmskoj avanturi i saznajte šta vam karte predviđaju!

Za naše najmlađe posetioce, Cineplexx je spremio porodičnu komediju „Izmišljeni prijatelji“. Svečana premijera je zakazana za subotu, 11. maj u 18 časova u Cineplexx BEO Shopping Center bioskopu. Pre projekcije, mališani će dobiti priliku učestvuju u radionici dramskog studija Znakovi. Pored toga, deca će uživati i u kreativnoj radionici gde će moći da se druže i crtaju. Obe radionice će se održati na centralnom trgu TC BEO, u trajanju od 16:30 do 17:30 časova.

Vidimo se u bioskopu!