“Kijanu Rivs je sada i zvanično superheroj.“
– VENITY FAIR

Izdavačka kuća iz Beograda, System Comics, nastavlja sa objavljivanjem strip serijala BRZRKR, čiji je kreator i koscenarista glumac, Kijanu Rivs (Keanu Reeves). Posle velikog uspeha sa prva dva dela, treći deo serijala donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polusmrtnik, polubog.

Proklet i osuđen na nasilje, B oslobađa sav svoje bes, a novo otkriće obećava da će doneti odgovore koje je vekovima tražio. Ali dok tim odlazi da otkrije tajne B-ovog rođenja, da li je on konačno blizu ostvarenja svog cilja, ili će njegovi napori biti uzaludni?

BRZRKR 3 postiže mnogo sa malo napora. Kint, Rivs i Garni i u ovom broju donose gomilu brutalne akcije, a istovremeno ispunjavaju knjigu setom kako bi čitaoce uvukli u glavu B-a kada je bio mlad i doveo u pitanje svoje postojanje..

Iz pera legendarnog Kijanu Rivsa, zajedno sa bestseler piscem Njujork tajmsa, Metom Kintom (Folklords, Grass Kings), i cenjenim crtačem Ronom Garnijem (koji je radio čuvene strip junake Volverin i Kapetan Amerika), poslednje epsko surovo poglavlje odvija se pred vama, a uskoro ćemo adaptaciju grafičkog romana gledati na Netfliksu.

Veliki broj recenzija ovog stripa pokazuje potpuno oduševljenje glavnim junakom, te poznati Vanity Fair kaže da je Kijanu Rivs sada i zvanično superheroj.

“Opčinjavajući lik... (BRZRKR) je u celini izvanredan.“ – POLYGON

“Njegova krvava, nagonski duboka umetnost, nastavlja da pozicionira serijal kao vizuelno nasilni raj.“ – AIPT

BRZRKR 3 dostupan je na svim System comic kanalima.

systemcomics.com
facebook: @systemcomics
Instagram: @systemcomics