Domaći film koji svi čekaju stiže na velika platna!

Novo domaće ostvarenje, reditelja Siniše Cvetića, „Jorgovani“ možete premijerno pogledati u Cineplexx bioskopima od 29. februara.

Omiljeni glumački par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ovaj put igraju neočekivane uloge i ruše sve stereotipe.

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić) se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine,gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

U Cineplexx bioskope 29. februara stiže i dugoočekivani nastavak impresivne mitske avanture – „Dina: Drugi deo“.

Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Frenka Herberta i nastavak velikog bioskopskog spektakla „Dine“ okupljaju zvezdanu ekipu koju čine glavne uloge Timoti Šalame i Zendaja, zatim Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Ostin Batler, Florens Pju, Dejv Bautista, Kristofer Voken, Stiven. Mek Kinli Henderson, Lea Sidok, Stelan Skarsgard, Šarlot Rampling i Havijer Bardem.

Posle filma „Dina“ koji je dobio samo izvrsne kritike, pogledajte njegov nastavak koji će se puštati u svim Cineplexx bioskopima, kao i u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu.

Od događaja u Cineplexx bioskopima vas očekuje svečana premijera porodičnog filma „Kung Fu Panda 4“, u subotu, 02. marta u 16:45 časova, u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Pre projekcije vas očekuje face-painting radionica, kao i poklon posteri i kapice sa motivima glavnih likova.

Posetioce će pre projekcije pozdraviti deo glumačke ekipe koja je dala glasove filmu.

U nedelju 3. marta, od 12 do 17 časova, ovaj film možete pogledati i na Family Night događaju sa kreativnim i face-painting radionicama uz poklon postere za sve mališane.

Kao i svake prve nedelje u mesecu, 3. marta vas očekuje i Cineplexx Specijal kada odabrane filmove možete pogledati po sjajnoj ceni od 300rsd.
Ovaj put su to naslovi: „Živi i zdravi“, „Vonka“, „Kuce u operi“, „Pčelar“ i „Madam Veb“.


Podsećamo vas i da je 24. februara u Cineplexx bioskopima počeo 52. Međunarodni filmski festival - FEST 2024. i trajaće će do 3. marta.

Cena ulaznice za filmove u okviru FEST-a iznosi 600 dinara. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija i Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Na redovnom repertoaru, pored novih naslova „Jorgovani“, „Dina: Drugi deo“ i „Kung Fu Panda 4“, će se naći i romantična komedija „Udar sreće“, koju možete pogledati i u sklopu ovogodišnjeg FEST-a.