Da li ste spremni za veliko, nesvakidašnje dešavanje na najposećenijoj planini u Srbiji? Ukoliko je odgovor potvrdan, pozivamo vas da se 2. septembra pridružite događaju „Bor Fiesta” u kompleksu VIP CASA CLUB, na Zlatiboru, koji ćete pamtiti po degustaciji kvalitetnog vina, džina, piva i rakije proizvođača iz Srbije i drugih zemalja Evrope, kao i širokoj gastronomskoj ponudi. Ponesite dobro raspoloženje jer će tema ovog događaja biti Disco - očekujte duh sedamdesetih godina i muzičke hitove koji su zabeležili ovu deceniju dvadesetog veka.

Gosti ovog događaja će imati jedinstvenu priliku da degustiraju autentična vina iz Srbije i Evrope, a pored toga, biće predstavljeni i razni domaći specijaliteti uz bogatu gastronomsku ponudu restorana Casa de Vinos.

„Bor Fiesta” ujedno predstavlja i najavu otvaranja novog, ekskluzivnog hotela na Zlatiboru, Bor Hotel by Karisma. Reč je o hotelu sa pet zvezdica koji je deo grupacija Karisma Hotels & Resorts poznate po luksuznim odmaralištima širom sveta, a svečano otvaranje očekuje se već krajem jeseni ove godine.

Ovaj događaj se održava već šestu godinu zaredom u prijatnom ambijentu VIP CASA CLUB koji važi za jednu od omiljenih destinacija za sve koji tragaju za vrhunskim smeštajem, a nalazi se u neposrednoj blizini turističkih sadržaja.

Za posetioce ovogodišnje Bor Fieste pripremljen je poseban paket Fiesta vikend po ceni od 28.200 dinara koji obuhvata:

  • Smeštaj na bazi dva noćenja, u Premium apartmanu
  • Doručak
  • Spa termin
  • Ulaznice za gondolu
  • Boravišne takse
  • Ulaznice za Bor Fiestu (konzumiranje hrane i pića je neograničeno)
Putovanja - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉

Za sve koji žele da probude nostalgiju disko ere, plešu uz zvukove benda Girls Boys and Toys, degustiraju bogatu ponudu alkoholnih pića i uživaju u prirodi jednog od najlepših mesta u Srbiji, Bor Fiesta je idealna prilika za savršen vikend van grada.

Rezervišite svoje mesto na ovom ekskluzivnom događaju pozivom na broj telefona:

+381604614060