Da li želite da vaše vesti, proizvodi ili usluge stignu do što većeg broja ljudi? Mi imamo rešenje za vas!

Uz našu jednostavnu platformu za distribuciju PR saopštenja, omogućavamo firmama da na brz i efikasan način stignu do željene ciljne grupe. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete vaše PR saopštenje, a mi ćemo se pobrinuti da stigne do portala, odabranih korisnika ili čak svih korisnika iz naše bogate baze kontakata.

Umesto trošenja dragocenog vremena i resursa na pronalaženje relevantnih medijskih kanala za slanje saopštenja, mi vam pružamo sve na jednom mestu. Samo nam prosledite vaš materijal, a mi ćemo se postarati da stigne do pravih ljudi.

Sa našom uslugom, dobijate vrhunsku distribuciju po povoljnim cenama. Eliminišemo potrebu za angažovanjem dodatnih resursa.

Kako funkcioniše proces?

  1. Pošaljite nam vaše saopštenje: Pošaljite nam vaše PR saopštenje u željenom formatu putem naše platforme.
  2. Odaberite ciljnu grupu: Odaberite da li želite da saopštenje stigne do određenih portala, specifičnih korisnika ili svih korisnika iz naše baze.
  3. Mi preuzimamo ostalo: Nakon što primimo vaše saopštenje i instrukcije, naš tim će se pobrinuti za distribuciju, osiguravajući da vaša poruka stigne do pravih ljudi u pravo vreme.

Počnite sada!

Nema potrebe da gubite vreme i resurse na tradicionalne načine distribucije PR saopštenja. Uz našu platformu, sve možete obaviti brzo, efikasno i po povoljnim cenama.

Započnite svoju kampanju danas i otkrijte kako možemo pomoći vašem poslovanju da dosegne nove visine!