U poslednjoj sedmici raspusta, pred početak nove školske godine, omogućen je jedinstven bioskopski doživljaj po najnižoj ceni ove godine – „Dan za 200“ u CineStar bioskopima u Srbiji: u Beogradu (Ada Mall), Pančevu (BIG), Novom Sadu (BIG) i Zrenjaninu (BIG), gde će cena karte biti jedinstvena200 dinara. Klimatizovane udobne sale i najveći svetski filmki hitovi su idelani za uživanje u završnici letnje sezone. Na raspolaganju su mnogobrojni filmovi, od “Barbie”, “Openjahmera” do najnovijih “Nindža kornjača”, akcionog hita, „Megalodon 2: Ambis“  i brojnih drugih filmova. Tokom ovog dana dodaci (3D, LOVEBOX, VIP i slično) se ne naplaćuju, tj, ulaze u cenu karte. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i online na https://www.cinestarcinemas.rs/dan-za-200-rsd a interesovanje će kao i  svake godine, sigurno biti veliko, zato na vreme osigurajte svoja mesta.  
Radno vreme CineStar bioskopa 29. avgusta biće od 11 časova.

„Dan za 200“ idealna je prilika za izlazak sa boljom polovinom, društvom ili porodicom, uz širok spektar filmova - od najnovijih blokbaster hitova i akcionih avantura do filmova za decu, romantičnih trenutaka i urnebesnih komedija. Ko nije stigao, sada treba da iskoristi priliku da pogleda najgledniji film godine o  najpoznatijoj lutki na svetu, „Barbie“. Avanture legendarnih lutaka Barbi (Margo Robi) i Kena (Rajan Gosling) preneće „girl power“ osećaj i pozitivne poruke o prijateljstvu, samopouzdanju i odlučnosti. Napete trenutke iz neistraženih dubina donosi veličanstveni nastavak akcionog hita, „Megalodon 2: Ambis“ (glavna uloga Džejson Stejtam), u kome se tim istraživača susreće sa višestrukim pretnjama okeana. Na dinamične ulice Njujorka i u borbu protiv mutanata, vodi vas animirani klasik za celu porodicu, „Nindža kornjače: Haos“, sinhronizovan na srpski jezik. Popularna braća,  Mikelanđelo, Leonardo, Rafaelo i Donatelo, krenuli su u osvajanje srca Njujorčana, ali na svom putu, ponovno se susreću sa negativcima.

Ljubitelji filmova o superherojima uživaće u naučnofantastičnim avanturama filma, „Plava buba“ (Blue Beetle). Priča prati tinejdžera koji postaje superjunak zbog oklopa koji mu omogući izvanredne i nepredvidive moći. Za ljubitelje romantike preporuka je da pogledaju komediju, „Ljubav na prvi vau“, koja će osim neodoljivih trenutaka sa divnim psima, doneti i puno smeha. Horor adaptacija jednog od najmračnijih poglavlja popularnog romana Brema Stokera, “Drakula: Buđenje zla“, donosi zastrašujuću priču o trgovačkom brodu Demeter, koji je unajmljen za prevoz privatnog tereta. Čudni i misteriozni događaji koji zadese posadu prilikom okeanskog putovanja povezani sa legendarnim bićem, lede krv u žilama zahvaljujući pravom horor spektaklu.

Za ljubitelje istinitih priča, tu je sportska drama „Gran Turismo“ (Orlando Blum u jednoj od glavnih uloga), „Gran Turismo“ - film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji dobija šansu da svoje igračko iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih trkača! Ljubitelji dobrog filma imaju priliku da se pogleda epski triler Kristofera Nolana „Openhajmer“ u kome glumi plejada sjajnih glumaca koju predvode Kilijan Marfi, Emili Blant, Robert Dauni Džunior, Rami Malek, Met Dejmon. Tu je i njanovijih film popularne franšize „Nemoguća misija“ pod nazivom „Nemoguća misija: Odmazda – Prvi deo“ sa Tomom Kruzom.

Među animiranim filmovima izdvaja se takođe i „Mavka – zaštitnica šume“ - Mavka je duša šume koja se suočava sa nemogućim izborom između ljubavi i dužnosti. Ovaj film je sinhronizovan na srpski jezik (Denis Murić, Jelena Gavrilović).  Na raspolaganju su i brojni drugi sinhronizovani animirani filmovi koji su postali aktuelni tokom ove godine: „UPS 2! Avantura se nastavlja“, „Rubi tinejdžerka: Morsko čudovište“, „Marmadjuk: Buntovnik na četiri noge“, kao i „P'astanjan i tri njušketara“.

Svi filmovi u CineStar bioskopima 29. avgusta imaće jedinstvenu cenu od 200 dinara, a ulaznice su već u prodaji!