Idealni miris može upotpuniti svaku kombinaciju pravim osećajem, bilo da je u pitanju lagani, eterični miris za opuštene dnevne događaje ili senzualan i raskošan za veče u dvoje. Međutim, potpisni miris je takođe duboko ličan; može prizvati određene uspomene, izazvati osećaj udobnosti ili nostalgije, pa čak i pomoći da svetu predstavite svoju jedinstvenu ličnost. Osim toga, mirisi mogu drugačije mirisati na različitim tipovima kože, što čini traženje najboljih parfema za žene personalnim iskustvom.

Nošenje mirisa koji se slaže sa specifičnom hemijom vašeg tela takođe može poboljšati vaše raspoloženje i čak promeniti ponašanje. Miris podstiče oslobađanje endorfina, što nas čini srećnim.

Od letnjih lavandinih parfema do zrelih vanilica i bogatih mirisa koji nisu strogo vezani za pol, olakšali smo vam otkrivanje večnih klasika ili intrigantno nekonvencionalnih mešavina - bez obzira na vaše preferencije.

Le Monde Gourmand Beau Bleu Eau de Parfum

Le Monde Gourmand Beau Bleu Eau de Parfum

Malo začinjen, voćno-citrusni i drvenasti miris, sve u jednom, ovaj veoma pristupačan parfem ima dubinu mnogo skupljeg parfema visoke klase. Miris ne naginje previše muškom niti ženskom, što znači da bi čak i tvoj dečko mogao biti iskušan da ga koristi.

Chanel Chance Eau de Parfum Spray

Chanel Chance Eau de Parfum Spray

Voćni, cvetni miris tradicionalno ženstven kao i njegova boja, ovo je jednostavan izbor za dnevno nošenje.

"Od svih parfema koje sam isprobala tokom godina, Chanelova Chance je ostao konstanta u mom izboru. On je lakši i moderniji od ikoničnog mirisa N°5 brenda, ali i dalje jednako beznaporan i dugotrajan. Zapravo, smatram da je toliko univerzalno privlačan da me je čak i vozač Ubera jednom pitao šta nosim." - S.P.

Lancôme Idôle Eau de Parfum

Bilbord Korisnik

Odabrane objave u vašem inbox-u + pristup objavama samo za korisnike.

Besplatna prijava

Lancôme Idôle Eau de Parfum

Sa ambasadorkom Zendayom kao glavnom damom, Lancomeova Idole već ima mnogo toga. Ali sa svojim izlivom svežeg cveća - posebno ruže i jasmina - ovo stvara potpuno ženstvenu, ali nikada prejaku aromu.

Carolina Herrera Good Girl Eau de Perfume

Carolina Herrera Good Girl Eau de Perfume

Počinje svetlo i iznenađujuće sa naznakama jasmina, ovaj parfem ubrzo postaje tamniji i zavodljiv sa tragovima kafe i kakaoa. Neophodan za svaku divlju noć kod kuće ili vani.

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum

Ariana Grande Cloud Eau de Parfum

Čak i ako se ne zoveš Ari, možeš ipak mirisati kao superzvezda sa ovim koketnim, ženstvenim parfemom. Sa slatkim cvetnim i voćnim mirisima cveta lavande, kruške, kokosa i vanile, ovo je svetao, mladalački miris, na najbolji način.

Jedan recenzent na Amazonu kaže: "To je to. Miris vlažne vune od šećera. Mirišem kao seksi šupljina. Deset od deset."

Najbolji muški parfemi: Top 7 mirisa koje preporučuju stručnjaci
Od vremenskih klasika do savremenih kreacija, najbolji muški parfemi su senzorni odraz jedinstvenog stila i identiteta muškarca, ostavljajući za sobom mamac gde god da prođe. Vaš miris je deo vašeg stila i može ostaviti trajni utisak na one koji vas upoznaju (za bolje ili lošije!). Nismo jedini sa…
Gucci Gucci Bloom Eau de Parfum

Gucci Gucci Bloom Eau de Parfum

Jedan moderniji pristup tradicionalnom cvetnom parfemu, ovaj inventivni miris postaje još dinamičniji zbog dodatka rangoon kripara, cvetne loze koja potiče iz tropske Azije. Ovo može biti snažan miris, zato nemojte preterivati, ali note jasmina i tuberoze su jednostavno divne.

Dior J'adore Eau de Parfum

Dior J'adore Eau de Parfum

Postoji razlog zašto vidite ovu ikoničnu flašicu skoro u svakom časopisu koji ste ikada otvorili. To je klasičan izbor, a voćno-cvjetni sastojci nikada ne umanjuju raskošnu eleganciju ilang-ilanga, jasmina, kruške, dinje, breskve i ljiljana.

19-69 Purple Haze Eau de Parfum

19-69 Purple Haze Eau de Parfum

Osvežen mirisom sedamdesetih i Jimi Hendriksa, ovaj parfem sadrži note bergamota, mošusa, crnog bibera i timijana. To je bogat, pun miris koji najbolje pristaje najcool i najgrunge osobi koju poznajete. Kao bonus, bočica je prelepa da je ne poželite.

Viktor&Rolf Flowerbomb Eau de Parfum

Viktor&Rolf Flowerbomb Eau de Parfum

Sve je u imenu, dragi ljudi: Ovaj parfem je kao da se poprskate osećajem zalazaka sunca na romantičnom vrtu palate. Sa orhidejom, pačulijem, listom čaja, jasminom i ružom, nošenje Flowerbomb parfema je sledeća najbolja stvar od nošenja buketa gde god da idete.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum

Za one koji žude za malo opasnosti u svom oblačenju, ova seksi kombinacija mirisa kafe, vanile i kruške prava je poslastica za čula. Malo glatka, malo oštra, ovo je fantastičan miris za večernje nošenje.

Moda: Najnoviji Trendovi, Odeća, Obuća i Dodaci | Kolekcija Stilova
Najnoviji trendovi i stilovi iz sveta mode. Otkrijte širok izbor odeće, obuće i dodataka za savršen modni izgled. Budite u trendu!

Izvor: elle