Usluge

Nudimo širok spektar usluga koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za promocijom i oglaševanjem. Bez obzira da li ste pojedinac ili kompanija, naša platforma omogućava vam jednostavno i efikasno postavljanje oglasa, slanje obaveštenja i još mnogo toga.

Oglašavanje na portalu
Oglašavanje na portalu Bilbord Magazine portal pruža idealnu platformu za vaša PR saopštenja. Naša posvećenost pružanju najnovijih i najvažnijih informacija čini nas omiljenim odredištem za korisnike svakoga dana. Prednosti oglašavanja na Bilbord Magazine portalu 1. Ciljana publika Naši čitaoci su entuzijasti, što znači da je vaša reklama precizno usmerena ka

Objavite sami

Naša platforma omogućava vam da sami postavljate svoja PR saopštenja. Jednostavno se registrujte i postavite vašu poruku sa detaljima koje želite da podelite sa našom publikom.

Objavite sami 📢
Objavite sami 📢 Ukoliko ste firma, agencija ili brend, i ispunjavate odredjene uslove, možete sami objavljivati na Bilbord Magazine portalu. Preuzmite kontrolu nad sadržajem koji želite podeliti sa čitaocima, koristeći našu jednostavnu platformu za postavljanje sadržaja. Bezbedno i pouzdano - Vaši sadržaji će biti bezbedno čuvani i odmah objavljeni. Ne čekajte

Slanje obaveštenja korisnicima i klijentima

Imate važne informacije koje želite da podelite sa vašim korisnicima ili klijentima? Naša platforma vam omogućava da to uradite brzo i efikasno putem personalizovanih obaveštenja.

Slanje email obaveštenja 📧
Slanje email obaveštenja 📧 Želite li da vaše vesti stignu direktno do pravih ljudi? Naša usluga slanja PR saopštenja omogućava slanje relevantne informacije registrovanim korisnicima našeg portala, poslovnim kontaktima i ostalim relevantnim medijima, kako u zemlji, tako i u regionu, omogućavajući maksimalno širenje vesti. Zašto odabrati našu uslugu? 1. Ciljano slanje:

Newsletter oglašavanje

Želite da vaša poruka dospe do šire publike? Naš newsletter oglašavanje je idealno rešenje. Oglašavajte svoje proizvode, usluge ili posebne ponude putem našeg newslettera i doprete do hiljada potencijalnih kupaca.

Newsletter oglašavanje
Newsletter oglašavanje 💌 Prostor gde ističemo najvažnije vesti i posebne sadržaje koje šaljemo direktno naše pretplatnicima. Naša newsletter zajednica redovno prima sveže informacije, ekskluzivne članke i važne najave. Oglasite se kod nas i dopustite da vaš brend ili proizvod zasija u fokusu našeg Newslettera, dopirući direktno do naše aktivne i angažovane

SEO optimizacija

Naša stručna ekipa posvećena je optimizaciji svake objave kako bi se osiguralo da se istakne u pretrazi. Naši napori za postizanje maksimalnog Google Speed Score-a od 100 osiguravaju brzo učitavanje stranica, što pruža dodatnu prednost u konkurentnom okruženju.

SEO 🧲
Optimizacija za pretraživače (SEO) Naša usluga objava na platformi dolazi s nizom funkcionalnosti koje značajno poboljšavaju optimizaciju veb stranica za pretraživače, uključujući: * Automatsko i prilagođeno upravljanje metapodacima — Svaki post imaće svoje metapodatke. Ukoliko se ne popune metapodaci, naš sistem automatski koristi dostupne podatke kao rezervnu opciju. * Integracija sa društvenim medijima

Baneri

Naša platforma takođe podržava oglašavanje putem banera. Postavite svoj banner na našem portalu i privucite pažnju korisnika koji posećuju našu platformu.


Ne čekajte više! Iskoristite prednosti oglašavanja na Bilbord Magazin Portalu i osigurajte da vaša poruka bude viđena od strane prave publike. Registrovani korisnici imaju pristup svim ovim uslugama i još mnogo toga. Pridružite se našoj zajednici danas i počnite sa promocijom vašeg brenda ili proizvoda na efikasan i jednostavan način!

Uslovi poslovanja
Servisi
Cene