HAJDE DA ZAJEDNO NAPRAVIMO PROMENU!

YouthSpeak Forum je globalna konferencija koja se organizuje pod okriljem najveće svetske studentske organizacije AIESEC.

Ove godine, po šesti put, konferencija se održava u Srbiji, 9. i 10. Aprila u hotelu Mona Plaza na Dorćolu.

AIESEC, za cilj ima da okupi mlade širom sveta i omogući im da razviju svoj liderski potencijal kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, članstvo, kao i kroz različite projekte koji se organizuju. 

Cilj YouthSpeak foruma jeste pre svega uticaj na mlade kroz govornike i kompanije kako bismo ih inspirisali ka promeni konektovali sa trenutnom situacijom i podigli im svest i motivaciju da naprave promenu jer imamo problem. Baš kao što glasi naš moto.

Realizacija će se održati, pored Beograda, u Kragujevcu, Nišu, Subotici i Novom Sadu. 

Naime, YouthSpeak Forum se sadrži iz: Inspirativnih govornika, networkinga, dok je koncept same konferencije baziran na studiji slučaja kroz koje nam je ideja da mladi osete momenat rešavanja problema koji su vezani za ciljeve održivog razvoja, a samu našu stranicu možete pogledati i na Instagramu – @youthspeakserbia  

Ove godine će akcenat biti na ciljevima pod brojevima:  

 8  – Dostojanstven rad i ekonomski rast

12 – Odgovorna proizvodnja i potrošnja

13 – Akcija za klimu

Prijavi se putem linka – https://1ch1qjry0m2.typeform.com/to/mNr3afF1 i postani promena koju želiš da vidiš u svetu!

Očekujemo vas u što većem broju u hotelu Mona Plaza 09. i 10. Aprila!

*****

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.