Pogledajte koje TV naslove izdvajamo iz bogate novembarske ponude na Warner Bros. Discovery kanalima: Discovery TV, TLC, HGTV, HBO i CINEMAX2.

Photo: WB Discovery Promo

DAUNIJEVI AUTOMOBILI IZ SNOVA (Downey's Dream Cars)

PREMIJERA: četvrtkom u 20:00

Robert Dauni Džunior veliki je ljubitelj restauracije klasičnih automobila, a ujedno je i posvećen borbi protiv klimatskih promena. Stoga svoje voljene stare automobile priprema za budućnost, čineći ih bržima, moćnijima i učinkovitijima, dok im duša ostaje netaknuta.

Photo: WB Discovery Promo

MARK ROBER: MILO ZA DRAGO (Mark Rober's Revengineers: Attention Bad Shoppers)

PREMIJERA: 19. novembar u 20:00

Mark Rober i tim se svete bezobzirnim kupcima koji preterano uživaju u besplatnim uzorcima na štandu farmerske pijace sa postavljenim zamkama.

Photo: WB Discovery Promo

VERIDBA OD 90 DANA (90 Day Fiancé)

PREMIJERA: subotom u 20:00

Koristeći jedinstvenu vizu od 90 dana, verenici iz inostranstva će putovati u SAD da žive sa svojim partnerima po prvi put. Svaki par će imati samo 90 dana da odluči da se venča ili pošalje svog partnera iz inostranstva kući.

Photo: WB Discovery Promo

KIM PROTIV KANJEA: RAZVOD (Kim vs Kanye: Divorce)

PREMIJERA: 12. novembar u 21:00

Priča o problematičnom mogulu Kanje Vestu i njegovoj borbi da zadrži svoju porodicu na okupu tokom gorkog dvogodišnjeg razvoda od Kim Kardašijan.

Photo: WB Discovery Promo

LUKSUZ ZA MANJE NOVCA (Luxe for less)

PREMIJERA: 15. novembar u 22:00

Dizajner Mišel Smit Bojd i njegov tim kreiraju luksuzni dizajn za porodicu sa stilom. Oni uključuju veliko kuhinjsko ostrvo i kancelariju za mogula.

Photo: WB Discovery Promo

PUŠTANJE KORENJA (Building roots)

PREMIJERA: 30. novembar u 22:00

Dizajneri Ben i Kristi Dozijer preuzimaju projekte koji pomeraju granice dok pretvaraju bazične domove u Koloradu u jedinstvene prostore.

Photo: WB Discovery Promo

JULIA II (Julia II)

HBO premijera: 23. novembar u 21:35

2022 | biografska drama | Max Original |  2. sezona

U drugoj sezoni, Julia i njen odani suprug Paul vraćaju se iz svog doma u Francuskoj i otkrivaju da je njen uspeh promenio sve. Kroz njen jedinstveni joie de vivre, ona i njen tim moraju da se nose s WGBH-om, Belom kućom i pretnjama iz prošlosti, dok nastavljaju da vode javnu televiziju i suočavaju se s društvenim problemima koji i danas prevladavaju.

Photo: WB Discovery Promo

65 (65)

HBO premijera: 26. novembar u 22:15

2023 | ZF | film

Adam Drajver glumi Milsa, pilota astronauta koji se srušio na nepoznatu planetu u ovom naučno-fantastičnom filmu punom akcije. Uz samo jednu šansu za spas, Mils mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.

Photo: WB Discovery Promo

PONOVNO LJUBAV (Love Again)

HBO premijera: 18. novembar u 18:15

2023 | dramedi | film

Prijanka Čopra, Sem Hjuan i Selin Dion glume u romantičnoj komediji u kojoj žena pokušava da preboli smrt svog dečka tako što šalje poruke na njegov stari broj, čime nesvesno stvara vezu s novim vlasnikom broja.

VITEZOVI ZODIJAKA (Knights of the Zodiac)

HBO premijera: 25. novembar u 20:00

2023 | akcija | film

Zasnovan na međunarodnoj anime senzaciji, „Vitezovi Zodijaka“ po prvi put donosi sagu o Svetom Seiji na veliko platno u akcionom ostvarenju. Seija (Makenju), tvrdoglavi ulični tinejdžer, provodi vreme boreći se za novac dok traži svoju otetu sestru. Kad se u jednoj od borbi pojave mistične moći koje nije znao da ima, Seija upada u svet zaraćenih svetaca, drevne magijske obuke i reinkarnirane boginje kojoj treba njegova zaštita. Ako želi da preživi, moraće da prihvati svoju sudbinu i žrtvuje sve da bi zauzeo svoje mesto među Vitezovima Zodijaka.

Photo: WB Discovery Promo

DALILAND (Dali Land)

HBO premijera: 5. novembar u 20:00

2022 | biografska drama | film

U potpunoj suprotnosti sa slikom Njujorka 1970-ih, serija flešbekova prati priču o Dalijevoj i Galinoj intenzivnoj ljubavi u mladosti. Dali priča Džejmsu priče o svojoj mladosti kroz prizmu romantike i njegove čežnje za onim što je izgubljeno.

Photo: WB Discovery Promo

PUSTITE GA (Let Him Go)

HBO premijera: 12. novembar u 20:00

2020 | triler | film

Nominovana za Oskara Dajan Lejn i dobitnik Oskara Kevin Kostner u trileru smeštenom u 60-te glume penzionisanog šerifa Džordža Blekledža i njegovu suprugu Margaret. Tri godine nakon nesrećne smrti njihovog sina Džejmsa, porodica Blekledž napušta svoj dom da bi spasili bivšu snaju Lornu i malog unuka Džimija iz kandži njihove nove nasilne porodice Veboj.

SUTRAŠNJI RAT (The Tomorrow War)

HBO premijera: 26. novembar u 20:00

2021 | akcija | film

Grupa putnika kroz vreme iz 2051. godine stiže s hitnom porukom – čovečanstvo gubi globalni rat protiv opasne vanzemaljske vrste. Vojnici i civili iz sadašnjosti moraju da pređu u budućnost i uključe se u borbu. Den Forester, odlučan da spasi svet za svoju mladu ćerku, udružuje se s briljantnim naučnikom i svojim otuđenim ocem u očajničkoj želji da ponovo ispiše sudbinu planete.

Photo: WB Discovery Promo

PRIČE IZ KESTENOVE ŠUME (Stories From The Chestnut Woods)

Cinemax 2 premijera: 25. novembar u 20:30

2019 | drama | slovenački film

Nekada davno, u nekoj dalekoj zemlji, živeli su ostareli muž i žena. Starica se razbolela i umrla, a starac, škrti stolar, ostao je sam. Razmišljajući o životu koji je živeo, upoznaje mladu ženu, prodavačicu kestenja koja je očajnički želela da napusti dom i nađe bolji život u inostranstvu. Okruženi samo prirodom, ove usamljene duše dele lepa sećanja, kao i razmišljanje o svojoj budućnosti. Da li bi trebalo da ih proganja dotadašnji život, ili ih zove neki drugi put i pridruživanje mnogim drugima u hodu na klimavim nogama ka nepoznatom životu?