Dan zaljubljenih je dan koji slavi ljubav i specijalan je za sve parove. To je najromantičniji praznik i savršena prilika da isplanirate nešto posebno za Vas i Vašu „drugu polovinu“. Vreme provedeno zajedno je dragoceno samo po sebi, ali je još lepše ako je to na romantičnom putovanju.

Zato, u znaku ljubavi, Cineplexx vam poklanja putovanja u najlepše gradove Evrope!

 Od 10. do 18. februara u Cineplexx bioskopima će se održati „Dani ljubavi“, kada će nagrade za najkreativnije parove biti putovanja u neke od najlepših evropskih gradova.

Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite vaš omiljeni Cineplexx bioskop i na papiriću napišite koji biste filmski momenat voleli da doživite u (željena destinacija), ostavite broj telefona i ime, te poruku ubacite u Cineplexx ljubavnu kutiju.

Destinacije za koje možete osvojiti putovanje su različite za svaki Cineplexx bioskop, te možete odabrati vaš omiljeni grad. U svakom bioskopu biraće se po jedna najkreativnija poruka koja osvaja dve povratne avionske karte za destinaciju koju taj bioskop predstavlja.

Spisak destinacija:

Pariz – Cineplexx BIG Beograd bioskop
Porto – Cineplexx BEO Shopping Center bioskop
Rim – Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskop
Prag – Cineplexx 4D Delta City bioskop
Amsterdam – Cineplexx Galerija Beograd bioskop
Barselona – Cineplexx Promenada bioskop
Lisabon – Cineplexx Niš bioskop
Berlin – Cineplexx BIG Kragujevac bioskop

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, očekuje vas i „Date Night“ sa još romantičnih poklona, kada možete pogledati filmove „Sunce mamino“, „Nedelja“, „Živi i zdravi“, „Bob Marli: One Love“ i „Divno venčanje“.

Za još više ovakvih trenutaka, pokloni voljenoj osobi Cineplexx gift karticu za Dan zaljubljenih i zajedno uživajte filmskoj magiji kada god poželite.

Više informacija o kreativnom konkursu, kao i proglašenje pobednika koje će biti 23. februara, možete pronaći na www.cineplexx.rs, kao i na Instagram profilu @cineplexxrs.