Superšpijunski spektakl „Argajl“, bajkovita avantura „Priča o čarobnom maču“, dokumentarni film „Dule Savić, A u Londonu muk“, komediju „Severnjačka uteha“ i biografski film „Ferari“.

Februar u Cineplexx bioskopima počinje sa čak pet novih hit naslova i Cineplexx Specijalom, kada odabrane filmove možete pogledati po super ceni od 300rsd.

Ovaj Cineplexx Specijal vam je pripremio pet sjajnih naslova koje možete pogledati po super ceni, u nedelju 4. februara:
„Želja“, „Akvamen“, „Sledeći gol dobija“, „Noćno kupanje“ i „Sluga 2“.

Na redovnom repertoaru od 1. februara naći će se novi naslovi:

„ARGAJL“

Iz iščašenog uma Metjua Vona (Kingsman franšiza, Fajter), dolazi nam ARGAJL, kao britva oštar špijunski triler koji menja percepciju stvarnosti i pogled na svet.

Brajs Dalas Hauard (Svet iz doba jure franšiza) je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argajla i njegove misije da raskrinka svetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.

„Argajl“ stiže premijerno na najsavremenije IMAX platno, u sredu 31. januara, od 20 časova, u Cineplexx Galerija bioskop.

Film „Argajl“ će se od 1. februara naći na redovnom repertoaru i u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu, a u Cineplexx 4D Delta city bioskopu film ćete moći da pogledate i u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji.


 „PRIČA O ČAROBNOM MAČU“

Nekada davno u dalekom kraljevstvu živeo je mladi ratnik Kosta i njegov najbolji prijatelj i saborac Čarobni mač, mač koji može da govori po imenu Čudoš. Kosta sa mačem kreće na put pun različitih izazova kako bi pronašao opasno čudovište – Belu senku. Na tom putu, punom raznih iskušenja upoznaju mladu čarobnicu Freju koja im se pridružuje u borbi da spasu svet i dokažu da je prava ljubav večna.

Ne propustite specijalnu projekciju ovog filma, u subotu 3. februara, u 17 časova, u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, i uživajte u prelepoj animaciji na velikom platnu.

U 16 časova, pre projekcije filma, održaće se mini turnir u mačevanju.


„DULE SAVIĆ, A U LONDONU MUK“

Igrala se završnica utakmice kada je Dušan Savić natrčao na loptu i levom nogom poslao u gol Arsenala. Za tišinu na „Hajberiju” kakvu Englezi nikada ranije nisu snimili.

Dule Savić, A u Londonu muk | Cineplexx RS

Bilbord Newsletter

Odabrane objave u vašem inbox-u
+ pristup objavama samo za korisnike.

Besplatna prijava

„SEVERNJAČKA UTEHA“

Šarolika grupa ljudi sa hroničnim strahom od letenja, nasukana je na zimskom severu.

Severnjačka uteha | Cineplexx RS

„FERARI“

Biografski film nastao prema knjizi Broka Jatesa “Enzo Ferrari – The Man and the Machine”.

Ferrari | Cineplexx RS