Izabrati sve elemente pri opremanju kuhinje je izazovan posao, a jako važan faktor pri odabiru svakako su mogućnost, odnosno lakoća čišćenja svih kuhinjskih elemenata, kako bi kuhinja konstantno bila blistava i prijatna za oko. Sa izjavom da retko ko voli da pere sudove verovatno bismo se svi složili. Međutim, ako bismo morali izdvojiti nešto mrskije od pranja sudova, to bi verovatno bilo pranje rerne. Zamislite sledeću situaciju – nakon druženja sa prijateljima, sredili ste stan i kuhinju, oprali sudove i planirate da legnete na trosed i da se opustite uz neku zanimljivu knjigu ili omiljenu seriju, a onda se setite da niste oprali rernu. Uz Samsung Dual Cook Flex rernu, koja ima sistem pirolitičkog čišćenja koji zagreva udubljenja i sagoreva svu preostalu masnoću, moći ćete  da se zasluženo odmorite dok rerna čisti umesto vas.

Dvoja vrata otvaraju bezbroj mogućnosti

Osim inovativne opcije samočišćenja, Samsung Dual Cook Flex rerna vam nudi mogućnost da pripremate ukusan ručak i desert u isto vrieme. Rerna ima dva odeljka koja se mogu koristiti u isto vreme na različitoj temperaturi i podešavanjima. Odeljci funkcionišu odvojeno, tako da, otvaranjem jednog dela, neće se sniziti temperatura u drugom delu. Za dodatnu uštedu vremena, Samsung Dual Cook Flex smanjuje vreme potrebno za postizanje određene temperature za minut i po. Uz to, ne morate brinuti o većoj potrošnji energije zahvaljujući A+ Eco sertifikatu kojim Samsung Dual Cook Flex osigurava smanjenje potrošnje energije od čak 20 odsto.

O mogućnostima koje ova rerna pruža u kuhinji, govorila je i Nevena Cvijetić, autorka popularnog kuvarskog bloga, u okviru videa na svom YouTube kanalu Hleb i Lale, koja je imala priliku da se lično uveri u njen kvalitet.

Estetski dodatak vašoj kuhinji

Uz sve tehničke prednosti koje Samsung Dual Cook Flex donosi, ova rerna je estetski lep dodatak svakoj kuhinji. Elegantan premaz crnog nerđajućeg čelika kompletira dizajn rerne i savršeno se uklapa u kuhinju svakog dizajna i boje, a glatka crna površina daje osećaj besprekorne elegancije. Dodatno, elegancija i funkcionalnost Samsung Dual Cook Flex rerne se ne završava na eksterijeru. Za kuvanje sa lakoćom, tu je teleskopska rešetka koja stvara manje trenja i glatko klizi, što znatno olakšava bilo kakve radnje kao što su prelivanje, okretanje i začinjavanje hrane za vreme pečenja, kao i vađenje ili stavljanje težih i većih posuda.

Samsung Dual Cook Flex je savršen izbor za sve koji žive užurbanim životnim stilom, a preferiraju ukus domaće kuhinje i sveže pripremljenih jela. Sve mogućnosti ove rerne su  osmišljene kako bi se skratilo vreme pripreme, kuvanja i čišćenja. Ovo će vam omogućiti da uživate u ukusnim jelima i slobodnom vremenu koje sada, umesto da ribate i čistite, možete iskoristiti kako god želite.