Apple-ov brend je u svojoj nedavnoj kampanji pod nazivom „Above The Noise“ okupio sportiste, muzičare i druge poznate ličnosti. Rezultat je prilično impresivna reklama.

Kampanja je počela u novembru sa dužim i emotivnijim videom. Beats je uspeo da okupi slavna imena poput Serene Williams, Krisa Wu-a, Michaela K. Williams-a, Neymara Jr. i Care Delevingne. Poruka video snimka glasi, odmaknite se od zbunjujuće buke sveta, pronađite sebe i svoju tišinu.

Paralelno možemo da vidimo mlade ljude iz celog sveta, koji su puni želja, ali pred njima stoje mnoge prepreke. Tu su i zvezde koje su doživele iste te prepreke na putu do vrha, gde su sada.

Danas je „Above The Noise“ kampanja dobila novi video. Protagonisti ovog video snimka su odlikovani sportisti zimskih sportova: Shaun White (SAD), Lindsey Vonn (SAD), Jamie Anderson (SAD), Kevin Rolland (Francuska), Ayumu Hirano (Japan), Sui Wenjing i Han Cong (Kina). Odabrali su savršen trenutak za objavljivanje, uzimajući u obzir da zimske olimpijske igre počinju sledećeg meseca.

Svi sportisti koriste bežične Beats Studio3 slušalice i Powerbeats3 slušalice u Winter Red boji, koja je zaista odlična. Već smo testirali oba uređaja:

Beats Studio3 test i Powerbeats3 test.