Nova sezona serije „Zlatna groznica: Spasavanje rudnika - Fredi i Huan“ koja kreće sa emitovanjem 10. avgusta od 22:00 sata na Discovery kanalu donosi brojne novine. Zlatna polja Amerike prava su atrakcija za one koji žele da se obogate i zarade na rastućim cenama zlata. Međutim, sa malim rudarskim iskustvom mnogi ne uspevaju i spremni su vrlo brzo da odustanu. Sa druge strane, tu je popularni dvojac, Fredi Dodž i Huan Ibara za koje se može reći da su majstori svog zanata. Sa preko 50 godina iskustva u rudarskom poslu, izuzetnim veštinama i genijalnim rešenjima mogu da doprinesu rešavanju i najtežih rudarskih operacija.

Spasavanje „zlatnog mesta“ i porodice koja vodi imanje i rudnik zlata, prva intervencija u rudniku nakon što rudar pozove Fredija i Huana da pomognu u spasavanju šefa rudnika samo su neke od zanimljivosti koje očekuju ljubitelje ove serije.

Seriju „Zlatna groznica: Spasavanje rudnika - Fredi i Huan“ proizveo je Raw za Discovery.

O kompaniji Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com