Svetski poznati plastični hirurzi, dr Teri Dubro i dr Pol Nasif vraćaju se u operacionu salu za osmu sezonu hit serije kanal E! Botched, premijerno 3. septembra u 21:00, sa novim epizodama nedeljom u 21.00 (3, 10, 17. i 24. septembra).

Vrhunski dvojac hirurga vraća se da preuzme neke od najsloženijih slučajeva do sada, a sve to uz smeh i njihovu voljenu “bromansu” i šalu. U potpuno novoj ordinaciji, doktori se konsultuju sa nizom pacijenata koji su puni nade dok otkrivaju katastrofalne traume zbog prošlih plastičnih operacija koje su pošle po zlu, urođenih mana i užasnih nesreća.

Neki od pacijenata ove sezone su sledeći:

  • Žena gubi težinu i ide pod nož zbog rutinskog zatezanja stomaka nakon što je izgubila muža u čudnoj nesreći na poslu. Ona doživljava katastrofalnu infekciju koja je zamalo ubija i ostavlja njen stomak deformisanim.
  • Pacijentkinja sa retkim stanjem, koje je ostavilo creva na spoljnoj strani tela, imala je pet različitih operacija kao beba. Iako su joj prvobitni lekari spasili život, ostala je sa stomakom punim kvržica i ožiljaka.
  • Pacijentkinja koja je kao dete stala na nokat doživela je bolnu proceduru presađivanja kože, ostavljajući izraslinu na njenom stopalu koju ona naziva „mala pozadina“.
  • Žena sa agresivnim oblikom raka kože prošla je 10-očasovnu proceduru koja je ostavila ozbiljnu rupu na njenom licu. Kao rezultat toga, bila je primorana da nosi protezu i bori se da se pogleda u ogledalo.
  • Žrtva ujeda psa koja je izgubila ceo vrh nosa postala je depresivna nakon što je pretrpela 20 odvojenih neuspešnih operacija korekcije lica.


Botched je producirala Evolution Media, MGM kompanija,  Alex Baskin, Matt Westmore, Joe Kingsley, Jen McClure Metz, Sarah Kane i Ben DeNoble kao izvršni producenti zajedno sa dr Terijem Dubroom i dr Polom Nasifom.

Zabava za sve: Istražite Raznolikost Zabavnih Aktivnosti
Otkrijte svet zabave kroz raznovrsne članke, vesti i savete. Informišite se o najnovijim trendovima iz sveta zabave. Zabavite se sa nama!

O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Kao jedan od najvećih svetskih portfolija za zabavu, NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer isporučuje kvalitetan sadržaj i atraktivne brendove na preko 160 teritorija širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Latinske Amerike i Azijsko-pacifičkog regiona. Pružajući čitav niz zabavnih iskustava lokalnoj publici širom sveta, jedinstveni brendovi uključuju UNIVERSAL TV, SCIFI, E! Entertainment, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo i DreamWorks. Universal+ (hibridna linearna i nelinearna usluga) okuplja brendove grupacije na pridruženim platformama, nudeći korisnicima i programe uživo i širok spektar VOD sadržaja, uključujući premijere na teritoriji i boks-setove, dostupne na jednom mjstu. Aktivnosti NBCU aktivnosti van SAD-a uključuju Hayu, SVOD uslugu koja je u potpunosti dostupna na preko 40 teritorija – uključujući Veliku Britaniju, Kanadu i zemlje širom Evrope i Azije, kao i Peacock na Sky platformi u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji, Italiji i Švajcarskoj.

NBCUniversal je jedna od vodećih svetskih medijskih i entertejnment kompanija u razvoju, proizvodnji i marketingu zabave, vesti i informacija globalnoj publici. NBCUniversal poseduje i upravlja vrednim portfolijom vesti i zabavnih televizijskih mreža, ztaim vrhunskom filmskom kompanijom, značajnim aktivnostima televizijske produkcije, vodećom grupom televizijskih stanica, svetski poznatim tematskim parkovima i premium servisom za strimovanje sa oglasima. NBCUniversal je podružnica kompanije Comcast Corporation.