Premijera druge sezone avanturističke serije „Fantastični drugari“ (Fantastic Friends) s Džejmsom i Oliverom Felpsom, najpoznatijim po ulogama blizanaca Freda i Džordža u filmovima o Hari Poteru, biće 9. avgusta na HBO Max striming platformi.

Džejms i Oliver Felps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Vizli iz filmova o Hariju Poteru, pozivaju nas na pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražujući mesta i prihvatajući fenomenalne izazove. Gosti koji će se pojaviti u drugoj sezoni su Kori Milkrest, Metju Levis, Alfi Alen, Mark Vilijams, Alfred Enok, Genesis Rodrigez, Natalija Tena i Stanislav Janevski.

Snimljeno na neverovatnim lokacijama uključujući Tursku, švajcarske Alpe, Singapur, Australiju, Floridu u Sjedinjenim Američkim Državama, Čile i Patagoniju, „Fantastični drugari“ prikazuju blizance i njihove posebne goste kako se upuštaju u adrenalinske i uzbudljive avanture kao što su penjanje po ledu, vožnja motornim sankama i lov na duhove.

Promo: WB Discovery x HBO Max

„Rijaliti serija „Fantastični drugari“ je Oliverova zamisao. Ali smo odmah uvideli da naši prijatelji, koji su nam se pridružili u prvoj sezoni, u potpunosti stoje iza toga. Oduvek smo želeli i njihov doprinos aktivnostima i mestima na koja smo išli. Rano sam naučio da rad na nečemu što vaši prijatelji žele, a ne naročito vi, ispadne mnogo zabavniji, iako to niste očekivali. Sada pričam svima da kada putujete, uradite nešto što inače ne radite“, rekao je Džejms Felps. „Rad sa našim prijateljima, koji su sjajna ekipa, i sa mojim bratom postao je još posebniji uz ljubazne reči koje su mnogi od onih koji su već odgledali seriju, podelili sa nama“, dodao je on.

Kori Milkrest je podelio svoje utiske: „Rad na drugoj sezoni serije „Fantastični drugari“ bio je iskreno najzabavniji koji sam u celoj godini imao, čista ludnica! Za nekoga ko nikada nije bio u Australiji, samo putovanje i poseta različitih mesta je više nego dovoljno. Ali pošto sam ja fan Potera, rad sa svoja dva idola iz perioda odrastanja je kao ispunjenje snova. Mogu bezbedno, ali još bitnije, svečano da se zakunem da smo uspeli.“

Oliver Felps komentariše: „Već dugo putovanje predstavlja naše zadovoljstvo i strast. Mogućnost rada na seriji „Fantastični drugari“ je bilo brilijantno iskustvo. Istraživanje sveta sa svojim bratom i prijateljima...to je savršena kombinacija. Jedna stvar koju smo želeli jeste da publika oseti kao da su oni sa nama na putovanju. Želeli smo da pokažemo ne samo lepe trenutke putovanja, već i one manje privlačne – rana ustajanja, duge dane, mogćnost da se izgube – sve to možete videti ovde.“

Producent Danijel Šarp kaže: „Bilo je veoma uzudljivo provoditi vreme sa Džejmsom, Oliverom i njihovim prijateljima, posmatrati ih dok otkrivaju za šta su sve sposobni, koliko god zastrašujuće to bilo, i kako se odlično zabavljaju u tom procesu. Naš cilj je uvek bio da napravimo opuštenu i originalnu, ne-fikcijsku seriju koja bi pomogla našim gledaocima da vide čuda sveta i radost putovanja, a mi smo upravo to i uradili. Raditi zajedno sa Off The Frence, HBO, The CW i mnogim drugima bilo je pravo zadovoljstvo, i veoma smo uzbuđeni zbog ove druge sezone od osam epizoda.“

Producenti „Fantastičnih drugara“ su Danijel Šarp i Agata Piečinska, a izvršni producenti su Džejms Felps, Oliver Felps, Martin Blenkou i Danijel Šarp.