Pejdž Tarner, agentkinja za nekretnine i stručnjak za renoviranje kuća, najpoznatija po HGTV-ovom šou „Flip or Flop Nashville“, glavna zvezda je novog hit serijala „Popravi moje renoviranje“. U seriji od šest epizoda, Pejdž se vraća u svoj rodni grad Los Anđeles, dok ona i njen tim pomažu preopterećenim građevincima preuzimajući njihove poslove. Ona se kladi na svoju stručnost tako što ulaže novac kako bi im pomogla da se vrate na pravi put i zarade najveću moguću sumu. Vođena svojim dokazanim uspehom, insajderskim poznavanjem lokalnog tržišta nekretnina i dozom velike ljubavi, Pejdž je spremna da svoju stručnost pozajmi manje uspešnima u ovoj oblasti. Serija „Popravi moje renoviranje“ biće emitovana od 15. juna, četvrtkom od 22 sata na HGTV.

Pejdž Tarner, promo: WB Discovery

„Los Anđeles može biti teško mesto za renoviranje kuća i ostvarivanje profita“, rekla je Tarnerova. „Dakle, ulažem svoj novac da bih dokazala da sam spremna da zaradim. Ovde sam da im popravim renoviranje i spremim ih za uspeh."

Obožavaoci su uzbuđeni što vide Pejdž u akciji. Kao izuzetni stručnjak za nekretnine imala je zapaženu ulogu kao gostujući sudija u takmičarskoj hit seriji „Popravi kvart“.

Više o HGTV

HGTV donosi za porodice dopadljive priče, super zvezde stručnjaka za nekretnine i renoviranje i neverovatne transformacije doma koje nadahnjuju strastvenu publiku. Za svakoga ko traži zabavan i ambiciozan sadržaj za dom i stil života, HGTV je pravo mesto. HGTV nudi 10 najboljih kabelskih mreža koje se distribuiraju u 78 miliona američkih domaćinstava; web stranicu HGTV.com koja privlači prosečno 9,7 miliona ljudi svakog meseca; društvene mreže sa 27 miliona pratilaca; HGTV Magazine, mesečnu publikaciju koja doseže do više od milion čitalaca; i ekskluzivne kolekcije kućnih proizvoda kroz HGTV Home® liniju proizvoda.