Kada govorimo o Amanzoe rizortu, govorimo o uzvišenom minimalizmu koji odiše drevnim grčkim vibracijama. I taman kada smo pomislili da Amanzoe ne može postati lepši, upoznali smo se sa Vilom 20. Izuzetna u svakom pogledu, Vila 20, najluksuzniji deo Amanzoa, prevazilazi sve što možete zamisliti.

Vila 20 zauzima više od jednog hektara zemlje na vrhu brda sa koga se pruža zadivljujući pogled na ostrvo Spetses. Rezidencija ima šest nivoa sa devet spavaćih soba, sedam bazena, nizom dnevnih i trpezarijskih prostora, najsavremenijom teretanom sa otvorenom joga terasom, pa čak i sopstvenim spa centrom.

Villa 20

Inspirisana klasičnom grčkom arhitekturom i kombinovanjem savremenih sadržaja, Vila 20 je izuzetan primer luksuznog smeštaja. Prelepo delo arhitekte Ed Tuttle-a je još bolje sa velikim skulpturama i umetničkim delima grčkih i svetskih umetnika. Ova raskošna rezidencija okružena maslinama služi kao umetnička galerija dizajnirana isključivo da za vas stvori ambijent antičkog luksuza.

Svaki detalj ove veličanstvene vile naglašava vezu između vas i prirode. U svakom delu vile moguć je boravak u zatvorenom i na otvorenom. Veliki prostori za okupljanje za vas i vaše prijatelje nalaze se i iznutra i spolja. Od roštilja do kamina i bogate biblioteke vaš odmor će sigurno biti nezaboravan. Kada tome dodamo i osoblje koje vam je u svakom trenutku na raspolaganju, uključujući kuvara za privatne obroke, vaša luksuzna grčka avantura može da počne.

Putovanja - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉

Izvor: Travel House