Da li sanjate o luksuznom odmoru na Baliju? Ne tražite dalje od hotela Aman, sa tri zadivljujuća objekta koje možete izabrati: Aman Villas, Amandari i Amankila. Svaki hotel nudi svoje jedinstveno iskustvo, pa se postavlja pitanje koji Aman hotel da izaberete za vaš savršen odmor na Baliju? Dozvolite nam da podelimo sa vama vodič kroz jedinstvenu ponudu svakog hotela.

Aman Villas at Nusa Dua je savršen izbor za ljubitelje plaže. Sa svojom odličnom lokacijom na prelepoj plaži Nusa Dua, imaćete pristup privatnoj plaži i Beach Club-u, koji nudi niz aktivnosti za sportove na vodi. Vile su dizajnirane za krajnju privatnost, sa sopstvenim bazenom i otvorenim dnevnim boravkom. A spa? Apsolutno blaženstvo, uz tradicionalne balijske tretmane sa prirodnim sastojcima.

Ako želite da se uronite u balijsku kulturu, Amandari je hotel za vas. Smešteni u bujnim zelenim brdima Ubuda, možete učestvovati u kulturnim aktivnostima kao što su posete hramovima i časovi kuvanja tradicionalne balijske kuhinje. Suite-ovi i vile nude panoramski pogled na okolinu, a mnoge imaju privatni bazen i dvorište. I ne zaboravite spa centar, koji nudi balijske masaže i piling za telo.

Konačno, ako želite da istražite zadivljujuće prirodno okruženje Balija, Amankila je hotel koji treba da izaberete. Smešten na istočnoj obali Balija, možete iskoristiti prednosti vodenih sportova u Beach Club-u, uključujući ronjenje i izlete brodom. Suite-ovi i vile smešteni su na padini brda i nude panoramski pogled na obalu. Možete uživati u časovima joge i pešačkim turama sa vodičem.

Ne propustite priliku da posetite Tenganan, tradicionalno selo koje se nalazi u istočnom delu Balija. Čuveno je po svojoj jedinstvenoj kulturi i tradicionalnom načinu života koji se očuvao vekovima. Selo je okruženo visokim zidinama i pristupa se samo kroz jedan ulaz, koji čuva lokalno obezbeđenje. Stanovnici Tenganana su poznati kao Bali Aga, što znači „originalni balijski“, i govore jedinstvenim jezikom koji se ne koristi nigde drugde na ostrvu. Tenganan je takođe poznat po izuzetnom ikat tekstilu, koji se pravi složenom tehnikom. Ako želite da iskusite tradicionalnu kulturu Balija i saznate više o istoriji ostrva, ovo je mesto za vas.

Dakle, koji Aman hotel je pravi za vas? Ako tražite sunce, pesak i more, Aman Villas at Nusa Dua je savršeno mesto za bekstvo na plaži. Ako ste zainteresovani da uronite u balijsku kulturu, Amandari nudi obilje kulturnih iskustava. A ako želite da istražite prirodne lepote Balija, Amankila je idealan izbor. Šta god da izaberete, budite sigurni da ćete imati luksuzno i nezaboravno iskustvo u hotelu Aman na Baliju.

Putovanje - Bilbord Magazin
Stay up-to-date with the latest news in fashion, cars, culture, and happenings with our informative and engaging blog.

travelhouse