Zakoračite u svet izuzetne lepote i magije u Son Bunyola Estate, cenjenoj kreaciji vizionarskog preduzetnika Ser Ričarda Bransona. Ove godine ovo izvrsno mesto postalo je svedočanstvo njegove strasti prema luksuzu i prirodi. Pripremite se da krenete na putovanje u kome se prepliće sjaj planine Tramuntana na Majorki sa bezvremenskom privlačnošću ovog izuzetnog imanja.

Tapiserija prirodnih čuda

U zagrljaju imanja Son Bunyola, priroda otkriva svoju najzanimljiviju tapiseriju. Pogledajte veličanstvene planine Tramuntana kako stoje u harmoničnom spoju sa valovitim brdima, vinogradima i azurnim prostranstvom Sredozemnog mora. Sa svakim korakom uranjate u svet gde pogledi koji izazivaju strahopoštovanje i netaknuti pejzaži bude osećaj čuđenja, rasplamsavajući vezu vaše duše sa dubokom lepotom koja vas okružuje.

Redefinisana udobnost

Unutar pažljivo dizajniranih smeštaja Son Bunyola Estate-a, otkrićete novi nivo udobnosti i uživanja. Hotel Son Bunyola predstavlja mesto gde se raskoš i udobnost prepliću da bi stvorili izvanredno iskustvo. Svaka od 26 soba i suite-ova nosi znak besprekornog ukusa Ričarda Bransona, nudeći utočište luksuza koje vas poziva da prigrlite zadivljujuće panorame i uronite u očaravajući ambijent koji je zaista neuporediv.

Son Bunyola Estate

Privatne vile – Vaš lični odmor

Za još intimnije iskustvo, uronite u privatna utočišta izuzetnih vila Son Bunyola Estate-a. Smešten usred imanja Ričarda Bransona, ova lična skloništa nude jedinstveno bekstvo i privatnost. Zamislite sebe u Sa Punta de S’Aguila, gde se tradicionalna arhitektura Majorke prepliće sa otvorenim prostorima i podovima od terakote. Izgubite se u panoramskom pogledu na more i planine, uživajući u spokoju svog privatnog bazena i mirnih terasa.

Istorijska kupola Son Balagueret koja datira iz 13. veka, priča priče o bogatoj istoriji Bransonovog imanja. Živahan šarm Sa Terra Rotja nudi beskrajne terase okupane suncem i privatni bazen, pozivajući vas da uživate u toplini mediteranskog sunca.

Gastronomska simfonija

U Son Bunyola Estate-u, kulinarstvo zauzima centralno mesto. Uronite u gastronomsku odiseju pod vođstvom kuvara Samjuela. Prepustite se konceptu „od farme do viljuške“ koji slavi autentične ukuse Majorke. Od Sa Terrasse, glavnog restorana na imanju, do Sa Tafona, smeštene u istorijskoj presi za masline, svako jelo je remek-delo koje privlači vaše nepce i izaziva duboku zahvalnost za kulinarsku umetnost.

Otkrijte raj u srcu Kariba
Meksiko, savršena tropska klima, more nestvarne tirkizne boje, sitan pesak pod nogama, a usred idile karipsko odmaralište o kakvom oduvek sanjate. San u ovom slučaju može lako da postane java, jer je ekskluzivni hotel Margaritaville® Island Reserve Riviera Maya nedavno otvorio svoja vrata gostima. U…

Opuštanje i revitalizacija

Son Bunyola Estate vas poziva da ponovo otkrijete svoju vitalnost usred zadivljujućih pejzaža. Uronite u privlačan bazen, dozvoljavajući umirujućim vodama da revitalizuju vaša čula. Uključite se u drevnu praksu joge, vođeni spokojem prirode. Zajednički teniski tereni na imanju nude mogućnosti za razigrano takmičenje i nezaboravne uspomene. Krenite u planine, prateći skrivene staze koje vode do prekrasnih vidika, i pustite da se vaš duh stopi u harmoniji sa neukroćenom lepotom Majorke.

Nezaboravne uspomene

Son Bunyola Estate, remek-delo Ričarda Bransona, je portal ka jedinstvenim uspomenama koje će se zauvek zadržati u vašem srcu. Godina 2023. označila je zoru ovog bezvremenskog utočišta, gde je svaki element pažljivo odabran kako bi pružio neuporedivo iskustvo. Dozvolite besprekornu fuziju prirodnog sjaja, raskošnog smeštaja, zadivljujuće kuhinje i okrepljujućih avantura da isplete priču koja je jedinstveno vaša, simfoniju trenutaka koji će odjekivati u vama ceo život.

travelhouse.rs