Od 16. do 27. maja ovaj prelepi grad na francuskoj rivijeri postaće umetnička prestonica Evrope. Ako ste ikada planirali da posetite jug Francuske, ovo je vreme da to uradite. Kao i svake godine, Kan se sprema da na savremen način prikaže sav svoj sjaj i glamur na ovogodišnjoj 76. dodeli nagrada.

Ako više volite da budete u centru dešavanja, trebalo bi da odsednete u veličanstvenom hotelu Barrière Le Majestic Cannes. Na samo nekoliko koraka od Palais des Festivals, mesta održavanja Kanskog filmskog festivala, hotel gleda na gradsko središte, La Croisette. Hotel predstavlja luksuzni univerzum koji kombinuje tradiciju, modernost i prefinjenost. Svi ljubitelji filmova mogu čak uživati u luksuznoj intimnosti raskošne privatne sobe za projekcije.

A road by the beach in Cannes, France
Photo by Jon Amdall / Unsplash

Za one koji žele da uživaju u opuštajućem vremenu, ali da ne propuste sva dešavanja u gradu, mogu se uputiti u magični hotel Tiara Yaktsa, na samo 20 minuta vožnje od Kana. Ušuškana na planini, ali veoma blizu svih živahnih mesta u Kanu i Sen Tropeu, Tiara Yaktsa Cote d’Azur se nalazi u divnom gradu Théoule-sur-Mer. Hotel će oduševiti sve one koji traže izvanredno gostoprimstvo u elegantnoj, ali egzotičnoj atmosferi.

Nedaleko od Kana, možete doživeti neometani mir vrhunske lokacije na plaži u šarmantnom hotelu Cap d’Antibes Beach. Tokom dana uživajte u prelepom pogledu na azurno more i savremenom ambijentu hotela i pripremite se za sve glamurozne žurke i aktivnosti koje vas očekuju na Filmskom festivalu u Kanu.

The "Hotel Splendid" in Cannes
Photo by Jannis Lucas / Unsplash

Od superjahti i visoke kuhinje do umetničkih i šik zabava, Filmski festival u Kanu oživljava čuvenu privlačnost Azurne obale. Pridružite nam se u proslavi divnog sveta bioskopa i budite među ikonama stila iz celog sveta.

Putovanje - Bilbord Magazin
Stay up-to-date with the latest news in fashion, cars, culture, and happenings with our informative and engaging blog.

travelhouse.rs