Dobrodošli na Mikonos, oličenje luksuza i elegancije u srcu Egejskog mora. Ovo grčko ostrvo koje oduzima dah je poznato po svojim zadivljujućim plažama, živahnom noćnom životu i ekskluzivnom načinu života koji privlači džet-setere iz celog sveta. Pridružite nam se u ovom vrhunskom luksuznom vodiču kroz Mikonos, otkrivajući najbolje smeštajne kapacitete, klubove na plaži, restorane, noćni život i nezaboravna iskustva koja će vaš boravak učiniti zaista izuzetnim.

Smeštaj

Kada je u pitanju smeštaj na Mikonosu, ništa osim raskoši neće biti dovoljno. Utopia Resort i Myconian Ambassador su izuzetne opcije koje nude besprekornu uslugu, raskošne sobe i pogodnosti prikladne za kraljevske porodice. Panoptis Escape by Myconian Collection donosi izvanrednu kolekciju vila na Mikonosu, koje gledaju na mirno prostranstvo plaže Elia i tirkiznu beskonačnost Egejskog mora.

Beautiful Mykonos Little Venice

https://johnnyafrica.com/mykonos-travel-guide/
Photo by Johnny Africa / Unsplash

Klubovi na plaži

Za ugodan dan pod mediteranskim suncem, klubovi na plažama Mikonosa su bez premca. Nammos, legendarni klub, nudi VIP ležaljke, DJ-eve svetske klase i primamljivo gurmansko iskustvo. Alternativno, uronite u boemski šik ambijent Scorpios-a, gde opuštene vibracije, očaravajuća muzika i zadivljujuća lokacija na obali stvaraju nezaboravnu atmosferu.

Restorani

Mikonos se može pohvaliti mnoštvom vrhunskih restorana. Interni restoran, smešten u šarmantnom vrtu, mami fuzijom mediteranskih i internacionalnih ukusa. U međuvremenu, Nobu Matsuhisa u hotelu Belvedere predstavlja gastronomsko putovanje izuzetne japanske fuzione kuhinje.

2020 traveling Mykonos island 180 sunset bar
Photo by Natalie Sym / Unsplash

Noćni život

Kako se sumrak spušta, Mikonos se pretvara u raj za entuzijaste. Cavo Paradiso, smešten na vrhu litice sa pogledom na Egejsko more, nudi iskustvo noćnog kluba na otvorenom kao nijedan drugi, sa renomiranim međunarodnim DJ-evima i električnom atmosferom. Astra, sa svojim elegantnim okruženjem i krovnom terasom, pruža gostima panoramski pogled na grad Mikonos, okruženi živahnim ritmovima.

Iznajmljivanje jahte

Da biste istinski prihvatili suštinu luksuza na Mikonosu, iznajmljivanje privatne jahte je neophodno. Ukrcajte se u pomorsku avanturu duž zadivljujuće obale, istražujući skrivene uvale i susedna ostrva. Iznajmite luksuznu jahtu sa profesionalnom posadom i dozvolite da kristalno čiste vode Egejskog mora postanu vaše igralište.

Woman near a pool
Photo by orva studio / Unsplash

Šoping

Ulica Matogianni, užurbano središte u gradu Mikonos, mami kupce svojim nizom vrhunskih butika, dizajnerskih prodavnica i umetničkih galerija. Od svetski poznatih modnih kuća kao što su Louis Vuitton i Gucci do lokalnih zanatlija koji pokazuju svoje umeće, prepustite se iskustvu kupovine koje oličava glamurozni duh ostrva.

Wellness i Spa

Pobegnite od užurbanog tempa Mikonosa i priuštite sebi trenutak spokoja u luksuznom spa centru. Myconian Villa Collection, Kivotos i Santa Marina nude niz terapija za podmlađivanje i wellness usluga, osiguravajući mirnu oazu usred živahne energije ostrva. Uronite u vrhunsku relaksaciju i prepustite se tretmanima za opuštanje.

Ekskurzije i aktivnosti

Dok ste na Mikonosu, ne propustite priliku da istražite obližnje ostrvo Delos. Krenite na privatni obilazak brodom do ovog drevnog arheološkog nalazišta, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i uronite u bogatu istoriju ostrva i očaravajuće ruševine. Za zaista zadivljujuće iskustvo, ukrcajte se na privatnu turu helikopterom kako biste se vinuli iznad Mikonosa i ostrva Kiklada, uživajući u prekrasnim pogledima iz vazduha.

Putovanja - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉
Travel House - Eksperti za individualna putovanja od 1999. godine.
Turistička agencija specijalizovana za individualna putovanja. Od 1999. kreiramo putovanja po meri za vašu kolekciju srećnih momenata.