Mlada muzička zvezda Sergej Pajić nastupiće na Clout, međunarodnom rep i hip-hop festivalu u Poljskoj. Nastup našeg muzičara planiran je na otvaranju u petak, 7. jula, kao i na zatvaranju festivala, u nedelju, 9. jula.

Clout festival kao jedini festival ove vrste u Poljskoj će po prvi put predstaviti nove rep snage iz ovog dela Evrope. Nove snage predvodiće naš Sergej Pajić i njegov kolega Ezra iz Slovenije (Nika Records).

Pored mladih muzičkih nada na festivalu će nastupiti i mnogobrojne zvezde kao što su američki reperi Lil Uzi Vert, Kodak Black, DaBaby, A$AP Ferg, Jack Harlow, Coi Leray, Lil Skies i mnogi drugi.

„Uzbuđen sam što sam pozvan na festival u Varšavi na kome će nastupiti velike svetske hip-hop zvezde. U Poljskoj sam bio u nekoliko navrata zahvaljujući pozivu jedne od najvećih diskografskih kuća na svetu Warner Music, a ispred izdavačke kuće Mascom i taj odlazak mi je veoma značio jer sam upoznao mnogo ozbiljnih muzičara. Jedva čekam da nastupim!”

Naš talentovani izvođač u prethodnom periodu često je provodio vreme u glavnom gradu Poljske gde se susretao sa nekim od najvažnijih producenata i umetnika. Početkom godine je nastupio i na događaju Warner Unboxing Butelkownia u Varšavi.

Podsećamo, Warner Music i kompanija Mascom zajednički objavljuju i podržavaju Sergeja Pajića, izvođača velikog potencijala i zvezdu TikToka koji za sobom već ima niz lokalnih hitova. Pajić uživa status jednog od najuticajnijih TikTokera u regionu, dok njegovi video spotovi imaju više od 12 miliona pregleda na servisu YouTube i redovno dospevaju na lokalne trending liste. Sa više od 350.000 pratilaca na YouTubu, preko 500.000 na Instagramu i preko milion na TikToku, napravio je ogroman prodor na društvenim mrežama. Pored toga, na platformi Spotify, Sergej ima preko 47.000 slušalaca mesečno.

Sredinom jula Pajić će publiku obradovati sa novim EP izdanjem pod nazivom „TOXXXICNA“.


Ovim kompanije Warner Music i Mascom nastavljaju na unapređenju partnerstva i saradnje uspostavljene prošle godine, radeći na formiranju lokalne mreže artista koji imaju potencijal za proboj na globalno tržište i time postanu deo globalne Warner Music porodice.