Približavanjem letnje sezone, planiranje i organizacija dešavanja u Portonovom uveliko je u toku. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala i sportskih događaja – posetioci i rezidenti ovog luksuznog naselja u Boki Kotorskoj imaće i više nego dinamičnu ponudu, u kojoj će moći da uživaju u mesecima koji slede.

Ovogodišnja sezona događaja otvorena je spektakularnim koncertom Dejan Petrović Big Band-a, najavljujući uzbudljivo i nezaboravno leto na crnogorskom primorju. Tome je doprineo i novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club, koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti, uz niz događaja i specijalnih pogodnosti za stalne članove. Među njima se svakako ističu i dve regate – EST105 internacionalna regata Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26. do 28. maja, kao i već dobro poznata, III Portonovi regata Bokeška ostrva, od 10. do 12. juna.

„Portonovi Yacht Club će onima koji se još nisu oprobali u ovom sportu, a to bi želeli, omogućiti da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim majstorima ovog zanata”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments. On je dodao da se Portonovi trudi da ponudi pregršt razloga zbog kojih bi ljudi želeli da dođu i zadrže se određeni period. „Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora, ovog leta uživaće u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svetski poznatih imena iz sveta muzike koja nas čekaju ovog leta”, zaključio je Aliyev.

Bilo da želite da imate dom na obali Mediterana ili da iskusite čari luksuznog života na Jadranu, boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, Portonovi nudi sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo življenja pored mora. Tokom čitave godine, posetioci iz čitavog sveta uživaju u jedinstvenoj kombinaciji luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva, dok razni kulturno-umetnički događaji upotpunjuju ugođaj i jedinstveno iskustvo života u Portonovom.