Planirate da napravite venčanje u bliskoj budućnosti i želite da to bude poseban događaj koji će imati neku posebnu čar? Oduvek ste maštali da to bude jedan sasvim neobičan dan koji će svima ostati u lepom sećanju?

Uprkos ustaljenim običajima i protokolu koji se gotovo na svakom venčanju podrazumevaju i ponavljaju, vama je na umu da svoje venčanje obogatite nekim zanimljivim detaljima koje će biti u vašem stilu, kako bi se vaše venčanjerazlikovalo od mnogih drugih.

Pre nego što se upustite u planiranje venčanja, razmislite da li želite sami da se preuzmete čitavu organizaciju ili ne. Ukoliko se odlučite za agenciju za organizaciju proslava, možete da budete sigurni da će iskusni profesionalci na najbolji način da organizuju venčanje na visokom nivou baš onako kako ste vi to zamislili.

Ukoliko još uvek nemate jasne ideje koje će da krase vaš najvažniji dan u životu, pripremili smo vam nekoliko interesantnih predloga koji mogu da postanu sastavni deo vašeg venčanja.

Pojavite se na sopstvenom venčanju u velikom stilu

Kažu da je prvi utisak najvažniji prilikom svakog susreta. Ako želite da ostavite snažan utisak na sve vaše goste, jako je važno da osmislite način na koji ćete se pojaviti u prostoriji u kojoj vas svi očekuju.

Ukoliko se odlučite da svoj najvažniji dan proslavite na splavu-restoranu na reci u Beogradu, iskoristite sve čari tog predivnog ambijenta i pojavite se, ni manje ni više, na gliseru koji će biti adekvatno dekorisan sa raznim cvećem, dok će vaša omiljena pesma  zvučnika sa splava biti poput onih filmskih trenutaka.

Za sve one koji su razmišljali da svoje venčanje organizuju u velikoj bašti nekog restorana ili hotela, pod otvorenim nebom, možete iznajmiti elegantne kočije sa kočijašem koji će vas dovesti u baštu poput pravih članova kraljevske porodice.

Fanovi motora mogu da iskoriste ova prevozna sredstva i da se zajedno u pratnji sa svojim kumovima pojave na motorima koji će biti svečano ukrašeni uz pratnju muzike koju će bend uživo da odsvira.

Neka vaš prvi ples ostane svima u lepom sećanju

Prvi ples mnoge ljude asocira na sporu, romantičnu melodiju i zaljubljene mladence koji se njišu u laganom ritmu. Međutim, ukoliko želite da napravite dobar štos, osmislite neobičnu koreografiju uz egzotične ritmove koja će svima da ostane u lepom sećanju.

Ako znate i volite da pevate, možete i sami otpevati svoj prvi bračni ples dok plešete, uz pratnju živog benda koji će da vam pomogne da iznesete pesmu na najbolji mogući način i tako svima ulepšate doživljaj.

Prvi ples može da bude i kolektivna koreografija vas i vaših kumova i najbližih prijatelja koju ćete uvežbati pre venčanja i koji će vam se priključiti u nekom trenutku na plesnom podijumu i pokrenuti pravu i nezaboravnu žurku koja će trajati dugo u noć. 

Pripremite neobične i korisne rekvizite i poklone

Možete da napravite odlične rekvizite i poklone koji će svakom vašem gostu biti od simpatični i veoma korisni. Primera radi, možete da napravite pregršt interesantih kutija u kojima ćete ostaviti ceduljicu sa posebnom porukom zahvalnice gostima što su prisustvovali vašem venčanju, uz kutiju vaših omiljenih čokoladica.

Tu su i raznobojni bedževi sa simpatičnim natpisima, čokanjčići sa domaćom rakijom, medenjaci koji će biti lepo ukrašeni, zatim razne kutije sa konfetama, pralinama, bombonama, i sl.

Pokloni takođe mogu da budu raznobojne, mirišljave sveće i sapuni koji će biti adekvatno upakovani u ukrasne celofane. Tu je i pregršt malih biljaka u minijaturnim saksijama koje bi svakako mogle da budu zanimljiv poklon.

Organizujte venčanje na egzotičnoj destinaciji

Postoji bezbroj ideja za organizaciju neobičnog venčanja koje mogu da doprinesu da vaš najvažniji dan bude svima interesantan i poseban. Međutim, za potpuno autentično venčanje, presudna je lokacija na kojoj će se ono održati.

Ukoliko ste u mogućnosti, organizujte vaše venčanje na egzotičnoj destinaciji, bilo da je reč o primorju u nekoj obližnjoj evropskoj zemlji ili nekom dalekom ostrvu o kome svi maštaju i povedite samo najuži krug ljudi.

To može da bude i neka neobična destnacija na planini ili jezeru u zemlji sa fenomenalnim pogledom i prirodom koja je okružuje. Odaberite onu lokaciju po vašem ukusu i organizujte pravo venčanje iz snova kakvo ste oduvek želeli.