Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade se od 1. avgusta 2018. zvanično pridružio ekskluzivnom brendu Radisson Collection. Hotel će poslovati pod novim imenom Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade u okviru hotelske grupacije Radisson Hotel Group.

Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj.

Yilmaz Yildirimlar, potpredsednik regije Centralne i Istočne Evrope: “Ponosni smo da je Beograd sada dom jednog od prvih hotela brenda Radisson Collection. Beograd je jedan od skrivenih blaga Evrope i ima izvanredan potencijal za dalji razvoj. Zajedno sa vlasnicima hotela (Soravia Group) primetili smo povećanu potražnju za putovanjima u Beograd i Srbiju. Jedinstveni dizajn hotela i popularnost destinacije zaslužni su što je hotel postao deo ovog ekskluzivnog brenda.”

Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno lokalno iskustvo gostima.

‘’Velika je čast postati deo brenda Radisson Collection i imati priliku da ga predstavimo srpskom tržištu. Rebrending predstavlja važan korak u daljem razvoju našeg hotela. Ostajemo posvećeni očuvanju našeg jedinstvenog karaktera, pružanju izuzetne usluge i održavanju jakih odnosa sa gostima i partnerima’’, rekla je generalna direktorka hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade.

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade je autentično arhitektonsko zdanje u centru Beograda.

Kroz spoj nasleđa prvog parnog mlina iz 19. veka i specifičnog dizajna, hotel predstavlja glavne simbole Beograda, njegovu kulturu i reke u svakom delu enterijera za koji je zaslužan prestižni studio Graft iz Berlina.

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, hotel je nagrađen velikim brojem međunarodnih priznanja za dizajn, očuvanje kulturnog naleđa i prestižnu uslugu.

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade poseduje 236 soba sa unikatnim nameštajem, umetničke detalje poput oslikanih zidova, delo studija Strauss & Hillegaart, kao i nove pogodnosti Radisson Collection Sleep & Wellbeing Experiences.

Sa novim imenom na tržištu, pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade biće usmerena ka kreiranju novog iskustva za goste, uz servis i sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards.

Menadžment hotela će pod novim imenom nastaviti da aktivno radi na društveno odgovornim projektima, kao i podršci u umetnosti, kulturi i sportu. Podsticaće kretivnost svojih zaposlenih, postavljati izazove i razvijati nove, kreativne koncepte sa idejom da gost uvek bude u srcu svega što kompanija radi.

Radisson Collection Hotel, Old Mill Hotel Belgrade poslovaće pod Radisson Hospitality AB.

***

O BRENDU RADISSON COLLECTION

Za više informacija i rezervacije, posetite: www.radissoncollection.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radissoncollection/
Instagram: https://www.instagram.com/radissoncollection/
Facebook: https://www.facebook.com/radissoncollection

RADISSON HOTEL GROUP

Za više informacija, posetite: www.radissonhotelgroup.com/media
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radisson-hotel-group 
Instagram (Employees): https://www.instagram.com/radissonmoments 
Instagram (Hotels): https://www.instagram.com/radissonhotels
Twitter (Corporate): https://twitter.com/radissongroup
Twitter (Hotels): https://twitter.com/radissonhotels
Facebook: https://www.facebook.com/radissonhotels
YouTube: https://www.youtube.com/radissonhotelgroup