Muzički sladokusci će od petka 28.septembra imati novo omiljeno mesto u gradu, jer se u prizemlju UŠĆE Shopping Centra otvara nova prodavnica ploča – RECORDSTORE. Sa posetiocima će se, tog dana od 18h, družiti Ana Stanić, Srđan Gojković Gile, Jovan “Del Arno Bend”, Ognjen Kostić Struka i mnogi drugi. 

U ponudi će se, osim aktuelnih albuma i remasterizovanih izdanja kultnih domaćih autora, naći i najbolje iz kataloga dva najveća svetska izdavača – Warner Music i Universal Music.

Nova prodavnica biće posvećena pločama različitih žanrova domaće i svetske muzičke scene, a posebno mesto će zauzimati luksuzna i kolekcionarska izdanjima koja će zadovoljiti i najistančaniji ukus.

Za one koji nisu sačuvali svoj gramofon iz detinjstva ili studentskih dana a žele da uživaju u specifičnoj magiji vinila, u novoj prodavnici ploča po pristupačnoj ceni pronaći će i nove modele gramofona brenda Crosley, švajcarskog brenda Lenco i čuvenog Audio-Technica.

RECORDSTORE će nastaviti praksu programa lojalnosti tako da će verni kupci i u UŠĆE Shopping Centru moći da uživaju u pogodnostima Mascom kluba.