Od danas su na HBO GO-u dostupne prve dve epizode nove serije „Ja sam noć“ (I Am The Night), s Krisom Pajnom u glavnoj ulozi. Nova epizoda će dolaziti u HBO GO ponudu svakog utorka. Na HBO kanalu će premijera prve epizode biti 4. marta u 20.00h, a nova epizoda biće prikazana svakog ponedeljka u istom terminu.

Inspirisana istinitim događajima, serija „Ja sam noć“ je dramatična priča o Foni Hodel (Indija Ajzli), tinejdžerki koja je ostavljena na rođenju i koja odrasta na periferiji Rina, u Nevadi. Fona živi manje-više udobnim životom ne znajući ništa o svom poreklu, sve dok jednog dana ne dođe do otkrića koje je podstakne da sve preispita. Dok Fona istražuje tajne svoje prošlosti, ona upoznaje propalog reportera (Kris Pajn), koga proganja slučaj koji ga je uništio. Oni zajedno prate zlokobni trag koji ih dovodi do ozloglašenog ginekologa iz Los Anđelesa, dr Džordža Hodela (Džeferson Mejs), čoveka umešanog u najmračniji holivudski razvrat, a moguće i najozloglašeniji nerešen zločin.

Rediteljka ove dugo iščekivane kriminalističke dramske serije je Peti Dženkins, koja je sa Krisom Pajnom sarađivala i na filmu „Čudesna žena“ (Wonder Woman).„Čudesna žena“ takođe je dostupna na HBO GO-u, kao i film „Nezaustavljiv“ u kojem je Kris Pajn opet među glavnim glumcima.

Scenario serije potpisuje Sem Šeridan, a pored Krisa Pajna su u glavnim ulogama i Indija Ajzli, Džeferson Mejs, Liland Orser, Jul Vaskez, Dilan Smit, Golden Bruks, Džastin Kornvel, Džej Polson i Koni Nilsen.